Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Parsakaali käärittynä pekoniin on parasta juuresta!
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Ei ole juures, mutta pitääpä kokeeksi pistää airfryeriin.
Aina ollut juures.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Parhaita niin syötynä että heittää sen parsakaalin pois.
Miten kannattaa valmistaa? Pelkkä kääriminen ei lie riitä.
Harmillisesti parsakaali on vaan jumalattoman kallista ellei ole sesongissa. Silloinkin on aika tyyristä.
Syötkö sinä parsakaalista juuren? Itse syön vaan maanpäälliset osat. Nuput höyrytän ja varsista teen sosekeiton.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Parasta juuresta on Beyond Kalen valmistama meat-basedi saladi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Ei ole juures, mutta pitääpä kokeeksi pistää airfryeriin.