Miksi ruokaa tekevä mies on heti joku "huippukokki"
Huippukokki siellä ja huippukokki täällä. Kun nainen tekee ruokaa, se ei ole mikään chef, vaan parhaimmillaan emäntä.
Onko joku OIKEESTI sitä mieltä että joku kape aihinen tekisi parempaa ruokaa kuin vaikka naaourin pirjo. En vaan usko. Täysin turha termi, kokki voi olla, eli tekee ruokaa työkseen. Siinä se. Jokainen meistä osaa ruokaa laittaa.
Kommentit (6)
Nooh meidän kokki kysyy missä lautanen on kun sanon, että pane se keitto lautaselle.
Sit kysyy, missä se keitto on
Kapen ruoka on hyvää, olen Rosterissa maistanut. Mies tekee kyllä kanssa hyvää ruokaa. Pääasia, että tekee ylipäätään ruokaa, ettei minulle kasaudu kaikki kotityöt.
Vierailija kirjoitti:
Käy jossain huippukokin ravintolassa. Sitten et kysele hölmöjä.
Käy mummolassa, niin saat parasta ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Kapen ruoka on hyvää, olen Rosterissa maistanut. Mies tekee kyllä kanssa hyvää ruokaa. Pääasia, että tekee ylipäätään ruokaa, ettei minulle kasaudu kaikki kotityöt.
Kape ei osaa ainakaan suunnitella valmiseineksiä. Ostin yhden kerran Kapen pikkuisen parempi kermainen pyttipannun. Ihan hirveä. Pyttipannun irvikuva oli. Ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun herran tuotoksiin sekaannuin.
Huippukokiksi tuleminen vaatii, että tekee pitkää päivää vuosikaupalla. Harva nainen on valmis uhraamaan vapaa-aikaansa kunnianhimossaan jopa ilman ylimääräistä palkkaa. Eikä niitä miespuolisiakaan "huippukokkeja" kovin montaa ole.
Käy jossain huippukokin ravintolassa. Sitten et kysele hölmöjä.