Syötkö d-vitamiinilisää suositellun määrän talvella?
Kommentit (18)
100 mikrogrammaa. Lääkärin määräyksestä.
Köyhässä Suomenmaassa on pulaa kaikesta; vitamiineista, hivenaineista jne jne. Siksi suomalaisia riivaavat kaikki taudit, meillä on ns. kansallinen tautiperimä; diabetes, nivelreuma jne jne.
Asiaa ei paranna ollenkaan se, että typerän, ahneen, rahan perässä juoksevan lääkärikunnan antamia idioottimaisia ohjeita noudatetaan ja päälle syödään ultraprosessoitua ruokaa.
AIvan varmasti syön suositellun määrän, suosituksia on niin paljon erilaisia, että aina jokin osuu.
Vierailija kirjoitti:
Köyhässä Suomenmaassa on pulaa kaikesta; vitamiineista, hivenaineista jne jne. Siksi suomalaisia riivaavat kaikki taudit, meillä on ns. kansallinen tautiperimä; diabetes, nivelreuma jne jne.
Asiaa ei paranna ollenkaan se, että typerän, ahneen, rahan perässä juoksevan lääkärikunnan antamia idioottimaisia ohjeita noudatetaan ja päälle syödään ultraprosessoitua ruokaa.
Milläköhän tavalla lääkärit rikastuvat suositellessaan D-vitamiinilisää pimeinä vuodenaikoina?
Sata mikrogrammaa, kun vaan muistan ottaa.
100ug tabuja silloin tällöin ja kalanmaksaöljyä.
Rahanahneet lääkärit eivät kaiketi suosittele ultraprosessoitua ruokaa vaan päinvastoin. On eri asia mitä suosituksia ihmiset noudattavat.
Vierailija kirjoitti:
AIvan varmasti syön suositellun määrän, suosituksia on niin paljon erilaisia, että aina jokin osuu.
Virallisia suosituksia on Suomessa tasan yksi.
En vaan syön niin, että saan sitä tarpeeksi ravinnosta.
En suosittele minkään vitamiinilisän syömistä ennen kuin on tarkistettu paljon minkäkin vitamiinin taso on elimistössä.
Jos näin ei tehdä, on todennäköisempää että teet kropallesi enemmän haittaa kuin hyötyä.
Vaikkakin D-vitamiinia täytyy saada oikeasti paljon ennen kuin tulee merkittäviä oireita, se rasittaa maksaa ja osa tuotteista voi olla huonosti valmistettuja.
Huonous tulee ilmi erilaisina raskasmetalleina esimerkiksi elohopeaa, arsenikkia ja lyijyä. Nämä ovat myrkkyä eivätkä poistu elimistöstä.
Yst terv. lääkäri
En, vaan syön suositusta enemmän. 50 mikrogrammaa vuorokaudessa vuoden ympäri.
Ei tarvitse koska juon joka päivä purkin piimää johon on lisätty D vitamiinia lisäksi syön kalaa, lähinnä kuhaa,siikaa, madetta sekä merilohta noin 2 kiloa viikko jonka lisäksi kolmisen kiloa lihaa ja runsaasti kasviksia. Tomaattia, kurkkua jne.
En usko nykyisiin ravintosuosituksiin pätkän vertaa. Perusteluna se, että syön aika pitkälti samoin kuin muukin sukuni ja he ovat kaikki olleet hyvin pitkäikäisiä. Mm mummoni eli 98 vuotiaaksi, isoisäni vain 96 vuotiaaksi koska sattui kuolemaan autokolarissa kun joku naiskuski ajoi moottoritiellä väärään suuntaan.
( Naisille ei pitäisi antaa ajo oikeutta)
(Naisilta pitäisi poistaa äänioikeus)
( Naisella pitäisi olla vain imurinajo oikeus)
D+K2+C vitamiiniyhdistelmää, jossa D:tä 20 mikrogrammaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Köyhässä Suomenmaassa on pulaa kaikesta; vitamiineista, hivenaineista jne jne. Siksi suomalaisia riivaavat kaikki taudit, meillä on ns. kansallinen tautiperimä; diabetes, nivelreuma jne jne.
Asiaa ei paranna ollenkaan se, että typerän, ahneen, rahan perässä juoksevan lääkärikunnan antamia idioottimaisia ohjeita noudatetaan ja päälle syödään ultraprosessoitua ruokaa.
Milläköhän tavalla lääkärit rikastuvat suositellessaan D-vitamiinilisää pimeinä vuodenaikoina?
Suosittelevat minimaalisen pientä vauvojen annosta kaikille. Ihmiset sairastuu, menevät lääkäriin ja lääkäri käärii hyvät massit.
Vierailija kirjoitti:
Monivitamiinitabletin päivittäin, sisältää D-vitamiini / -vitamin 10 g 200 %
10 g?! Siis grammaa? Ei ehkä kannata tuollaista määrää sitä ottaa.
En.
Ennen kuin mitään syödään pitää selvittää paljonko kyseisen vitamiinin taso on plasmassa.
Ei niitä turhaan syödä ja on enemmän haittaa kuin hyötyä.