Croissant taikinan sisälle ennen paistoa täyte
Mikä on sun suosikkitäyte? Oon joskus laittanut metukkaa ja juustoa.
Jotain makeaa täytettäkin voisitte ehdottaa.
Kommentit (27)
Croissantteihin aurajuustoa ja kinkkusuikaleita.
Nutellaa tai muuta levitettä makeanhimoon croissantteihin.
Vierailija kirjoitti:
Croissantteihin aurajuustoa ja kinkkusuikaleita.
Jopa tulee suolaisia
Croissantteihin jotakin tuorejuustoa ja esim. kinkkusuikaleita tai silputtua leikkelettä tai mitä tahansa lihatäytettä.
Kuivatut tomaatit ja fetakin käyvät tuorejuuston kera jos ei halua lihaa laittaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Croissantteihin aurajuustoa ja kinkkusuikaleita.
Jopa tulee suolaisia
No ei mun mielestä. Parhaat täytteet pitsaankin on kinkku tai tonnikala, ananas ja aurajuusto.
Croisantiin sisälle juustoa. Lehtitaikinalevyistä teen riisipasteijoita jos jää riisiä tai muuta yli. Tacoista esim. Ylijääneet soijat, pavut ja sipulit ja tomaatit.
Jokin hyvä hillotäyte makeisiin versioihin.
Suolaisiin versioihin voisi laittaa vain tuorejuustoa, voi tehdä maustamattomasta oman makutäytteen, siihen sekaan juustoa, ruohosipulia ja muita makuja.
Makeisiin nutellaa ja suolaisiin laadukasta palvikinkkua ja mustaleimaa.
Lidlin reseptissä sisälle laitetaan nakki
Valkoista säilykeparsaa terv. jouluna terveysherätyksen saanut 100kg mamma.
Täytteeksi fetaa ja tomaattia sekä halutessaan tuoretta basilikaa ja mustapippuria lisäksi.
Tonnikala ja juusto ovat myös hyvä ratkaisu.
Leivon croissantteja vain aamulla ja niihin tulee aprikoosimarmelaadia täytteeksi. Suolaisista versioista en tykkää. Cappuccino ja makea croissantti ovat sensijaan herkkua. En tietty joka aamu leivo, pari kertaa viikossa.
Tomaattimurskaa tai pyrettä ja kinkkusuikaleita tai esimerkiksi broilersuikaleita. Juustoa hieman.
Vierailija kirjoitti:
Leivon croissantteja vain aamulla ja niihin tulee aprikoosimarmelaadia täytteeksi. Suolaisista versioista en tykkää. Cappuccino ja makea croissantti ovat sensijaan herkkua. En tietty joka aamu leivo, pari kertaa viikossa.
Aprikoosimarmeladi kuulostaa muuten herkulliselta. Minkä merkkistä käytät ja saako joka kaupasta? Hyvät marmeladit ovat ihania myös pikkuleipien välissä.
Entäs miten hyödynnätte lehtitaikinalevyt?