Lue keskustelun säännöt.
tein 20 litraa jouluksi kotikaljaa mutta siitä tulikin kiljua!!?
23.12.2024 |
kauhea hiivan haju ja maku paha, voiko tuota korjata millään enää? lisää vettä ja sokeria? on tuo saavi ollut jo torstai-illasta muhimassa ja laitoin kyllä reippaasti hiivaa ja sokuria
Kommentit (4)
Hyvä kilju on sahtiA. Harva vaan osaa tehdä siitä kevyen ja raikaan oloista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Turbo X-Pure hiivaa kun laitat tulee kaljastasi yli 20% heh heh. Eipähän tarvii niin paljoa juoda.
Sokeria tuo vain syö paljon (8kg) 30l astiassa helposti eikä ollut makeaa.
Markkinoilla on myös hiivaa millä voi saavuttaa 27% sitä saa tilattua netistä mutta se valmistetaan kolmessa erässä ja aikaa vie yli viikon.
Kyllä se loppuillasta menee kun otat kunnon pohjat.