Tykkääkö joku oikeasti persiljan mausta?
Kommentit (12)
Ap, onkohan sulla mennyt persilja ja korianteri sekaisin?
Korianteri nimittäin pilaa ruoan kuin ruoan, ja moni on tuoreelle korianterille allerginenkin.
Tykkään persiljasta, ei se mitään himoruokaani ole, mutta ok.
Persiljassa on raikas maku. Sitä pureskeltiin ennen hammastahnojen keksimistä hengityksen raikastamiseksi
Veikkaan myös, että olet sekoittanut lehtikorianteriin, koka maistuu joidenkin suussa saippualta ja minun suussani tiskirätiltä.
Korianterin siemenet on ok.
Persilja on hyvää ja terveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Ap, onkohan sulla mennyt persilja ja korianteri sekaisin?
Korianteri nimittäin pilaa ruoan kuin ruoan, ja moni on tuoreelle korianterille allerginenkin.
Ei ole. Korianteri on ihanaa ja sitä ei äitini takuulla laittanut 80-luvulla kaikkiin ruokiin, vaan persiljaa ja se ei ole hyvää.
Ap
Vain juntit ihmisryhmät syö persiljaa
Öö ei niitä syödä??
Persilja on yksi suosikkiyrteistäni! Tuoreena esim. tonnikalan kanssa ruisleivän päälle, ihanaa!
Persilja maistuu aivan ihanalle. Korianteri vaati totuttelua ja nykyään tykkään siitäkin.
Tykkään. Äidillä on sitä kesäisin yrttimaassa, niin käyn sieltä nappaamassa ihan sellaisenaan syödäkseni. Samoin napostelen tilliä ja ruohosipulia suoraan maasta. Muita yrttejä en noin syö, mutta nekin (paitsi korianteri) menee mausteena.
Hep! 🖐
Erityisesti voimakkaan makuinen lehtipersilja on mieleeni. Syön siitä varretkin, jos tuoreena löytyy kaupasta. Ja tosiaan syön persiljaa ihan sellaisenaan. Se on salaattini.
Asuin pitkään eteläisessä Euroopassa Välimerellä ja siellä totuin käyttämään persiljaa päivittäin.