Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä vikana

Vierailija
01.12.2024 |

kun vehnäjauhot on sellaista tönkköä tavaraa ja tarttuvat kiinni tosi tiukasti esim. leivonta-astiaan ja jos tippuu tiskialtaaseen, niin saa irrottaa veitsen kanssa :O. Onko koostumusta jotenkin muutettu? Tuntuu, että ennen kun leivonnan jälkeen pesi leivonta-astioita, ei tarvinnut käyttää hirveästi voimaa astioiden puhdistukseen. Pitää varmaan vaihtaa välillä merkkiä ja testata muilla vehnäjauhoilla.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

-

Vierailija
2/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

ihan tosiaan tarttuu kuin sementti, kokeilen kyllä seuraavaksi toista merkkiä :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olet tottunut siihen että jauhot ovat vanhoja ja kuivahtaneita, ja nyt sattuikin vähän tuoreempi erä?

Vierailija
4/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olet tottunut siihen että jauhot ovat vanhoja ja kuivahtaneita, ja nyt sattuikin vähän tuoreempi erä?

 

Ellei sitten kaupassa ole myynnissä jauhoja väärällä päiväyksellä? Meillä ei kerkeä jauhot vanhenemaan kaapissa, koska leivotaan paljon. Huomasin tämän nyt yhtäkkiä, ennen ei tälläistä ole ollut. 

Vierailija
5/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä merkki? Ei mitään havaintoa tuollaisesta.

Vierailija
6/6 |
01.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikä merkki? Ei mitään havaintoa tuollaisesta.

 

Myllärin vehnäjauhot