Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Koska viimeksi laitoit munavoita? Ei tartte laittaa voihin. Muistatteko ihanan böklingin? Sitä ei saa mistään enää - johtuuko savusilakkapuu

Vierailija
27.11.2024 |

Koska viimeksi laitoit munavoita? Ei tartte laittaa voihin. Muistatteko ihanan böklingin? Sitä ei saa mistään enää - johtuuko savusilakkapuutteesta? Siinä savusilat lihamyllyllä massaksi ja sekotetaan sitten levitteeseen (ennen voita, ehkä margariinia).

 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
27.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisko ollut viime viikolla. Mutta teen sen oikaisemalla, eli kasarissa ensin kananmunat"kokkeliksi " koko ajan sekoitellen ja sitten nokare voita sekaan. Helppo, nopea, eikä maku eroa juurikaan perinteisestä. 

Vierailija
2/5 |
27.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein munavoita varmaan kuukausi sitten. En laita siihen yleensä koskaan pelkkää voita ja kananmunaa vaan korvaan osan voista raejuustolla. Tulee paljon kevyempi eikä ole niin kovaa jääkaappikylmänä. Myös oliiviöljy joskus käytössä voin lisäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
27.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Oisko ollut viime viikolla. Mutta teen sen oikaisemalla, eli kasarissa ensin kananmunat"kokkeliksi " koko ajan sekoitellen ja sitten nokare voita sekaan. Helppo, nopea, eikä maku eroa juurikaan perinteisestä. 

Olet tehnyt munakokkelia, et munavoita. 

Vierailija
4/5 |
27.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kesällä, karjalanpiirakpille ja uusille perunoille.

Usein uusien perunoiden kanssa teen munavoita, mutta laitan joukkoon silliä ja smetanaa ja paljon tilliä. 

Ja tosiaan, vähemmän nykyään on savusilakoita. 

Vierailija
5/5 |
27.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen silloin tällöin.

Siinä on se vika, että on liian hyvää ja tulee samalla kertaa imaistua liikaa sekä rasvaa että kolesterolipommia.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kaksi