Miksi viinietikka tarkoittaa nykyään AINA balsamicoa?
Miksi haluaisin sokeria siihen mihin viinietikka laitan?
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Balsamiviinietikka on tämän päivän ketsuppi.
5/5
Makuprofiilikin samanlainen.
Niin, todellinen balsamico on yhtä kallista kuin vuosikertaportviini. Se mitä Rosson pöydässä on, on paskaa.
Vierailija kirjoitti:
Balsamico ei ole sokeria.
Se sisältää AINA sokeria. Normaali viinietikka ei juuri sisällä.
Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.
Vierailija kirjoitti:
Balsamico ei ole sokeria.
Sisältää sokeria jopa 20 %
Vierailija kirjoitti:
Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.
Katsopa tuoteseloste kohta hiilihydraatit, josta sokereja!
Meillä ainakin käytetään eri tarkoituksiin eri viinietikoita, balsamico lähinnä salaattiin tai tagliatan päälle
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Balsamico ei ole sokeria.
Se sisältää AINA sokeria. Normaali viinietikka ei juuri sisällä.
Aah, no nyt kun katsoin, niin totta kai se sisältää sokereita kun siinä on rypälemehua. Mutta lisättyä sokeria siinä ei ole.
No, jatkan käyttämistä koska en ole saanut siitä minkäänlaisia oireita :) Toki sitä ei tule käytettyäkään kerralla kuin pieni ripaus. (Vältän siis sokeria, koska minulle tulee siitä reaktiivinen hypoglykemia, vaikka minulla ei ole diabetesta.)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hmm, minä käytän jotain perus-halpis-balsamicoa (ei ole kalliimpaan varaa) eikä siinä ainakaan sokeria ole.
Katsopa tuoteseloste kohta hiilihydraatit, josta sokereja!
Ymmärsin jo. Luulin että tässä puhuttiin lisätystä sokerista, siitä sekannus.
Tässä muodossa ei ole siis aiheuttanut minulle mitään ongelmaa, ja se sopii salaattiin kivasti.
Kyllähän kaupoissa edelleen muutakin viinietikkaa myydään, joten ihan vapaasti niitä saa käyttää, kuka haluaa.
Balsamiviinietikka on tämän päivän ketsuppi.