Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Miten teette pataateista ranskalaiset?
08.11.2024 |
Minulta eivät onnistu, niistä tulee pehmeitä. Mitä teen väärin?
Kommentit (3)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mulla on jokunen niksi, jos rapeita kaipaat:
- Tikuiksi leikkaamisen jälkeen kannattaa liottaa ranskiksia kylmässä vedessä 15 minuuttia, jotta liika tärkkelys irtoaa. Liotuksen jälkeen hyvä kuivaus.
- Rapeutta bataattiin ei tule itsestään, vaan jos sitä haluaa, täytyy tikut pyöritellä esim. maizenassa hyvin ennen paistamista.
- suola ja mausteet vasta paiston jälkeen, muuten suola imee bataateista nestettä ulos ja tuhoaa rapeuden
Alue: Aihe vapaa
Mikä on pataatti?