Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten teette pataateista ranskalaiset?

Vierailija
08.11.2024 |

Minulta eivät onnistu, niistä tulee pehmeitä. Mitä teen väärin? 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on pataatti?

Vierailija
2/3 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikäköhän on pataatti????

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
08.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla on jokunen niksi, jos rapeita kaipaat:

- Tikuiksi leikkaamisen jälkeen kannattaa liottaa ranskiksia kylmässä vedessä 15 minuuttia, jotta liika tärkkelys irtoaa. Liotuksen jälkeen hyvä kuivaus.

- Rapeutta bataattiin ei tule itsestään, vaan jos sitä haluaa, täytyy tikut pyöritellä esim. maizenassa hyvin ennen paistamista. 

- suola ja mausteet vasta paiston jälkeen, muuten suola imee bataateista nestettä ulos ja tuhoaa rapeuden