Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

olen aina paistanut 500g uunilohen 25 minuuttia 190 asteessa, nyt kokeilin ekaa kertaa paistomittaria

Vierailija
19.10.2024 |

Ja tähtäsin sisälämpötilassa 48 asteeseen... Se oli 10 minuutissa valmis ja maistui ihan suussasulavalta!

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuossakin otsikossa olen kirjoitetaan isolla oolla lauseen alussa.

Vierailija
2/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

150 astetta ja 25 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

150 astetta ja 25 min

n. kilon fileelle siis

Vierailija
4/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niinhän se taitaa olla, että kala ei tarvitse niin kovaa kuumennusta kuin joku liha. Itsekin joskus törmäsin tietoon, kun hain kalareseptejä.

Vierailija
5/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oliko file? Varsinainen uunilohi vie aikaa vähintään kolme varttia, itsellä menee usein puolentoista kilon kirjolohi kokonaisena uuniin ja se saa paistua yleensä tunnin 200 asteessa.

Vierailija
6/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, kaikki muu melkein käy kunhan ei käräytä sitä filettä kuivaksi korpuksi...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän siinä sitten ole ollut muuta kuin lämmitys. Ranskanperunat valmistuu 10min air fryerissa, niissäkin pelkkä lämmitys.

Vierailija
8/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kala kannattaa paistaa miedossa lämmössä, eikä liian kauaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
19.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grattis u.s! En till som har lärt sig hur man lagar smakande fisk.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kolme