olen aina paistanut 500g uunilohen 25 minuuttia 190 asteessa, nyt kokeilin ekaa kertaa paistomittaria
Ja tähtäsin sisälämpötilassa 48 asteeseen... Se oli 10 minuutissa valmis ja maistui ihan suussasulavalta!
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
150 astetta ja 25 min
n. kilon fileelle siis
Niinhän se taitaa olla, että kala ei tarvitse niin kovaa kuumennusta kuin joku liha. Itsekin joskus törmäsin tietoon, kun hain kalareseptejä.
Oliko file? Varsinainen uunilohi vie aikaa vähintään kolme varttia, itsellä menee usein puolentoista kilon kirjolohi kokonaisena uuniin ja se saa paistua yleensä tunnin 200 asteessa.
Joo, kaikki muu melkein käy kunhan ei käräytä sitä filettä kuivaksi korpuksi...
Eihän siinä sitten ole ollut muuta kuin lämmitys. Ranskanperunat valmistuu 10min air fryerissa, niissäkin pelkkä lämmitys.
Kala kannattaa paistaa miedossa lämmössä, eikä liian kauaa.
Grattis u.s! En till som har lärt sig hur man lagar smakande fisk.
Tuossakin otsikossa olen kirjoitetaan isolla oolla lauseen alussa.