Olen perusterve nainen ja söin juuri raakaa sikanautaa!!
Mitään ei tunnu. Pitääkö mennä lääkäriin? Iski raa'an lihan himo.
Kommentit (20)
Sikaa ei voi syödä raakana. Voi olla trikiiniä ja basilleja matkassa.
Naudan fileestä voi tehdä jauhelihaa, koristella raa'alla sipulilla ja kananmunan keltuaisella. Mausteeksi mustapippuria ja suolaa! Oikea ja aito tartar-pihvi.
Saa ainakin Sikalassa ja Kosmoksessa vieläkin. Kerran söin myös Zetorissa.
Jauhelihan maku huononee kypsennettäessä olennaisesti.
Syö vaan lisää ja tule tänne julistamaan....moukka
Vierailija kirjoitti:
Sikaa ei voi syödä raakana. Voi olla trikiiniä ja basilleja matkassa.
Naudan fileestä voi tehdä jauhelihaa, koristella raa'alla sipulilla ja kananmunan keltuaisella. Mausteeksi mustapippuria ja suolaa! Oikea ja aito tartar-pihvi.
Saa ainakin Sikalassa ja Kosmoksessa vieläkin. Kerran söin myös Zetorissa.
Eikös naudassa (märehtijä) ole ollut sitä EHEC- bakteeria? Siis aiemminkin. https://yle.fi/a/74-20115901 Tuosta oli juuri tuo uusi uutinen. Kanaa en syö raakana. Sikaa, nautaa, peuraa, lammasta ja hirveä olen kokeillut.
Nauta on Halal. Suomen teurastamoissa naudan kurkku leikataan auki tainnutuksen jälkeen, ennen elikon kuolemaa.
Tarvittaessa lauletaan: " Insallah aleikuum. "
Raaka jauheliha pihvi on herkkua...runsaasti mausteita sekä zipuli silppua ja eiku ääntä kohti...
Aika harva mies uskaltaa syödä raakana tartar-pihvin, mutta yhtä harva nainen uskaltaa ottaa suihin paljaalla, ja niellä.
Olen osallistunut kumpaankin tapahtumaan.
Hra 62
Ja mitä ihmeellistä siinä on? Esimerkiksi saksassa ihan täysin arkipäiväinen asia.
"Mett / Hackepeter - Resepti" https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/781835/Mett%20/%20Hackepeter/
Et ole nainen. Olet typerä keskenkasvunen mies.
Vierailija kirjoitti:
Sikaa ei voi syödä raakana. Voi olla trikiiniä ja basilleja matkassa.
Naudan fileestä voi tehdä jauhelihaa, koristella raa'alla sipulilla ja kananmunan keltuaisella. Mausteeksi mustapippuria ja suolaa! Oikea ja aito tartar-pihvi.
Saa ainakin Sikalassa ja Kosmoksessa vieläkin. Kerran söin myös Zetorissa.
Käytännössä ei voi. Suomessa teurastettu liha testataan.Trikiiniä ei kaupassa myytävissä lihoissa ole lähes ikinä. Ongelmaksi jää lähinnä luonnonvaraisten eläinten lihassa piilevät yllätykset.
Toki mitään syytä ei silti ole syödä raakaa possua. Naudanlihasta tartar-pihvi on varmasti turvallinen. Kunhan liha on tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
Sikaa ei voi syödä raakana. Voi olla trikiiniä ja basilleja matkassa.
Naudan fileestä voi tehdä jauhelihaa, koristella raa'alla sipulilla ja kananmunan keltuaisella. Mausteeksi mustapippuria ja suolaa! Oikea ja aito tartar-pihvi.
Saa ainakin Sikalassa ja Kosmoksessa vieläkin. Kerran söin myös Zetorissa.
Suomalaisessa sian lihassa EI ole trikiiniä. Olen tästä 100% varma. Olen ollut teurastamolla työssä nyt 15 vuoden ajan ja yhdeltäkään teurastamolta EI lähde ulos trikiinitestaamatonta sianlihaa. Tämä on faktatietoa joten voit aivan huoletta syödä raakaa porsaanlihaa. Suomessa jopa ulkomailta tuleva liha on tarkistettua.
kaikkea raakaa lihaa voi syödä jos se on pastöroitu
Vierailija kirjoitti:
Aika harva mies uskaltaa syödä raakana tartar-pihvin, mutta yhtä harva nainen uskaltaa ottaa suihin paljaalla, ja niellä.
Olen osallistunut kumpaankin tapahtumaan.
Hra 62
Koulutin tyttöystäväni vielä astetta pidemmälle ja hän otti ihan ass to mouth ja ihan luomuna.
Kohta olet "perusterve" loistautia sairastava jos pitkään jatkat. Lopeta ja ole tyytyväinen jos mitään ei tule.