Poronlihasäilyke, auttakaa!
Löysin kaapista Kylmäsen Poronlihaa 400g, joka sisältää poronlihaa 50%, vähän sianlihaa, mausteita.. Miten se valmistetaan? Voinko käristää vaan pannulla niin kuin pakasteporonkäristyksenkin? Onko se kypsää, vai pitääkö hauduttaa tuntikausia niin kuin joitakin poronkärisyksiä? Auttakaa viisaammat tyhmää.
Kommentit (5)
varmaan samantapaista kuin naudanlihasäilykkeetkin ovat.
Onko kyseessä tämä tuote:
http://www.kylmanen.fi/fi/tuotteet/sailykkeet/poronlihasailyke-400g.html
Tässä jotain reseptejä:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/155044/Poro-perunalaatikko/
http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86376
http://gingerjamms.blogspot.com/2011/01/porokeitto.html
paistettu poronliha ja keitetty makaroni keskenään, nam :)
Ei säilykelihasta mitään käristystä tule. Etkö sinä ole koskaan tehnyt mitään nautasikasäilykkeestä? Samalla tavalla porosäilykkeestäkin tulee niin keittoa, kastiketta, makaroniruokaa tai menee se sellaisenaan leivänpäällä.
sitä voi lämmittääkin, mutta mielestäni se on enemmänkin leivän päälle tarkoitettu. Ei siitä ainakaan käristystä tule.