Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä lohta käytätte uunilohessa?

Vierailija
03.10.2024 |

Kenen valmistajan ? Haluaisin tehdä, mutta päänvaivaa aiheuttaa mikä kala ja kenen valmistama 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään ostan aina kotimaista kirjolohta, Norjan lohi ei houkuta.

Vierailija
2/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä on täällä oma lohen kasvattamo. Tuu hakemaan. Ei maksa mitään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisin valmistajaa tärkeämpänä sitä, onko lohi valmistettu käsityönä vai koneellisesti.

Vierailija
4/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pirkka

Vierailija
5/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haukea

Vierailija
6/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä mikä on tarjouksessa, nyt norskia 6,99 kilo, hyviä ovat. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Villilohta. 

Vierailija
8/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vantaanjoen mutalohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mieluiten käytän parin kalastajan myymää Kuhmon lohta. Mutta eivät he sitä kalaa valmistaneet ole, korkeintaan laittaneet fileiksi.

Vierailija
10/10 |
03.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joko joesta itse kalastettua kirjolohta tai kaupasta kotimaista kirjolohta, kunhan se ei ole Hätälää. Se ei ole ikinä ollut hyvänlaatuista, muutaman kerran olen erehtynyt ja todennut sen jälkeen että ei kiitos ikinä enää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi viisi