Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko täällä kukaan maistanut tuoretta viikunaa?

Vierailija
20.09.2024 |

Onko hyvää?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanaa. Söin juuri eilen sitä salaatissa, jossa oli salaattipetinä revittyjä salaatinlehtiä ja punasipulia, päälle viikunalohkoja ja revittyä mozzarellajuustoa, ja paahdettuja pinjansiemeniä. Päälle oliiviöljy-sitruunamehukastike johon myös ripaus hunajaa ja kanelia, sopii erinomaisesti viikunoiden makuun.

Vierailija
2/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihanaa. Söin juuri eilen sitä salaatissa, jossa oli salaattipetinä revittyjä salaatinlehtiä ja punasipulia, päälle viikunalohkoja ja revittyä mozzarellajuustoa, ja paahdettuja pinjansiemeniä. Päälle oliiviöljy-sitruunamehukastike johon myös ripaus hunajaa ja kanelia, sopii erinomaisesti viikunoiden makuun.

         Kuulostaa hyvältä! t.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viikuna ihan sellaisenaan syötynä on melko mauton, eli et varmaan ihastu jos siitä vaan rouskuttelet sellaisen menemään. Mutta se on erittäin hyvää hilloissa, leivonnaisissa, pizzoissa (esim. parmankinkku-viikunapizza, nam), salaateissa, hilloissa (viikunahillo ja hyvää juustoa, täydellistä)... Kannattaa etsiä joku hyvä resepti miten käyttää. Tai no, on toisaalta pelkästään mozzarellaa ja viikunoita limittäin viipaleina hyvää myös, päälle vähän vinegrettiä vaan ja ehkä jotain yrtin lehtiä vaikka basilikaa.

Vierailija
4/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Kun alkujärkytys on mennyt on mainiota apetta

Vierailija
5/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tykkään etelänmatkoilla syödä tuoreita viikunoita sellaisenaan. Todella pehmeä ja jopa vähän vaniljainen maku kypsänä. Tykkään myös siemenisen sisuksen rakenteesta.

Suomessa yleensä tuoreena myytävät viikunat on aivan raakoja ja siksi melko mauttomia ja kovia. Pari kertaa olen löytänyt todella jo kypsiä Citymarketista. Väri on kypsänä tumman purppurainen, rakenne pehmeä ja tuoksu tuntuu. Nam :)

Vierailija
6/6 |
20.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähes joka päivä täällä Italiassa. Satokausi on lopuillaan.

Suoraan puusta täydellisen makeita!

Suomessa myytävissä ei juurikaan ole makua. Sama tietty kaikissa hedelmissä. Se on tosi harmi kun kaipaa sitä oikeaa aitoa makua. 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän yhdeksän yhdeksän