Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Oletko leiponut itse rieskoja?

Vierailija
12.09.2024 |

Tuliko hyviä?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
12.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen joskus esim. puuron tähteestä. Hyviä tuli, ei ole vaikeaa.

Vierailija
2/5 |
12.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen.

4 dl jauhoja

2 dl vettä

1 tl suolaa

Sekoita. Taputtele jauhotetuin käsin leivinparilla päällystetylle pellille ja paista noin 15 min 250 sateisessa uunissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
12.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen leiponut monenlaisia ja aina on kehuttu.

Vierailija
4/5 |
12.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parhain leipä, jos miettii ajankäyttöä ja lopputulosta.

Jauhoja, vettä, suolaa ja kuuma uuni.

Vierailija
5/5 |
12.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Useinkin iltapalaksi .Heti uunista otettua voita päälle ja lempparijuustoa....nammm.Ohrajaustakintulee hyviä.