Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Turun sinappi -ilmiö?

Vierailija
03.09.2024 |

On puhuttu kaikenlaisesta tuotteiden huonontamisesta ja pakkauskokojen pienentämisestä yms laadun laskemisesta. Vasta uutisoitiin Creme Bonjour -tuotteiden muutoksesta. Tänään kävin yhdessä pk-seudun suurimmista ruokakaupoista ja huomasin, että ennen niin valtaisa Creme Bonjour hylly oli kutistunut ihan murto-osaan entisestä ja Philadelphia tuorejuustopakkausten hyllystä oli jäljellä enää lähinnä pahvilaatikoita ja tyhjiä koloja. Mitäs luulette, iskeekö Turun sinappi-ilmiö Creme Bonjouriin, vai onko uusi resepti tullut jäädäkseen? Koetteko voivanne vaikuttaa jättämällä tuotteet ostamatta? Vai ostatteko orjallisesti tuttua merkkiä, vaikka myisivät pelkkää tuhkaa purkissa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
03.09.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meh. Tuorejuustot tuotteena vaan ovat niin huonoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan