Turun sinappi -ilmiö?
On puhuttu kaikenlaisesta tuotteiden huonontamisesta ja pakkauskokojen pienentämisestä yms laadun laskemisesta. Vasta uutisoitiin Creme Bonjour -tuotteiden muutoksesta. Tänään kävin yhdessä pk-seudun suurimmista ruokakaupoista ja huomasin, että ennen niin valtaisa Creme Bonjour hylly oli kutistunut ihan murto-osaan entisestä ja Philadelphia tuorejuustopakkausten hyllystä oli jäljellä enää lähinnä pahvilaatikoita ja tyhjiä koloja. Mitäs luulette, iskeekö Turun sinappi-ilmiö Creme Bonjouriin, vai onko uusi resepti tullut jäädäkseen? Koetteko voivanne vaikuttaa jättämällä tuotteet ostamatta? Vai ostatteko orjallisesti tuttua merkkiä, vaikka myisivät pelkkää tuhkaa purkissa?
Meh. Tuorejuustot tuotteena vaan ovat niin huonoja.