Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tuhoutuuko kananmunan salmonella leivonnaisessa?

Vierailija
29.08.2024 |

Kaikki asiantuntijalähteet vaan puhuu että se tuhoutuu jos keittää kananmunan kovaksi. Mutta tuhoutuuko myös kun taikinan, johon on käyttänyt salmonellamunaa, kypsentää uunissa?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
13.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

🐔

Vierailija
2/2 |
13.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäisi tuhoutua.

Itse kuitenkin varmuudeksi nypin salmonellat pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi yksi