Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Tein tässä juuri karjalanpiirakoita
22.08.2024 |
Yllättävän vaikeaa hommaa, ainakin parin vuoden jälkeen. Riisipuuron keittäminenkään ei mennyt aivan putkeen, vaan siitä tuli aavistuksen liian löysää. No, välttäviä noista tuli ulkonäöllisesti.
Molemmat mummoni ovat muuten Karjalasta, Viipurista sekä Outokummusta alun perin. Siihen nähden suoriuduin huonosti, tiedän.
Kommentit (5)
^En ole vielä maistanut, mutta harvemmin se maku menee pieleen.
Paistoaika näyttää olleen juuri oikea: 10-12 min, 275 astetta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tein myös, laitoin pakkasesta airfryeriin paistumaan ja tuli maukkaita.
Onko toiveissa tehdä omassa kodissa Viipurissa karjalanpiirakoita?
Appiukollani oli tapana kysyä, että kenenkäs muotilla nämä on tehty?
Alue: Aihe vapaa
No pääasia on että maistuvat hyviltä.