Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tein tässä juuri karjalanpiirakoita

Vierailija
22.08.2024 |

Yllättävän vaikeaa hommaa, ainakin parin vuoden jälkeen. Riisipuuron keittäminenkään ei mennyt aivan putkeen, vaan siitä tuli aavistuksen liian löysää. No, välttäviä noista tuli ulkonäöllisesti.

Molemmat mummoni ovat muuten Karjalasta, Viipurista sekä Outokummusta alun perin. Siihen nähden suoriuduin huonosti, tiedän.

 

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

No pääasia on että maistuvat hyviltä.

Vierailija
2/5 |
22.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

^En ole vielä maistanut, mutta harvemmin se maku menee pieleen.

Paistoaika näyttää olleen juuri oikea: 10-12 min, 275 astetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
22.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein myös, laitoin pakkasesta airfryeriin paistumaan ja tuli maukkaita.

Vierailija
4/5 |
22.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko toiveissa tehdä omassa kodissa Viipurissa karjalanpiirakoita?

Vierailija
5/5 |
22.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Appiukollani oli tapana kysyä, että kenenkäs muotilla nämä on tehty?