Huippukokilta täystyrmäys suomalaisten suosikkimausteelle!!
Huippukokki tyrmää täysin suomalaisten suosikkimausteen! https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/db840dc1-9256-4165-b563-af2fad…
Aromisuola. Jos kokkaat ja teet alusta loppuun ruoan itse, niin älä hyvä ihminen pane siihen aromisuolaa, koska sillä muutat sen ruoan valmisruoaksi, kertoo huippukokki Syrjänen!
toinen huippukokki Aihinen tykittää, Jos käyttää pelkkää aromisuolaa ja grillimaustetta, ne saavat ensimmäisenä lähteä mustaan säkkiin, Aihinen tylytti.
Kommentit (10)
Valtakunnanälyköt ovat puhuneet. Kansalaiset vaietkoot ja toteuttakoot tätä mahtikäskyä.
En ole koskaan käyttänyt aromisuolaa ehkä tunne ketään joka sitä käyttäisi.
En ole ikinä ostanut enkä käyttänyt. Aromisuolapurkkeja kyllä näkyy usein ravintoloiden maustevalikoimissa.
Aromisuola kuuluu ite tehtyy kebab lihaan. Se tuo snäkäri maun siihen
No onhan nyt vaikka grillimaisterin grillimauste huippuaineosia täynnä.
Pelkän otsikon perusteella veikkaan: aromisuola ja Jyrki Sukula. (En tiedä, onko Jykke huippukokki.)
Vierailija kirjoitti:
Aromisuola kuuluu ite tehtyy kebab lihaan. Se tuo snäkäri maun siihen
Vamnainen onn potsanutt lankaan, yhdys sanat.
Vai muuttaa aromisuola valmistamani ruuan valmisruuaksi? Ei todellakaan muuta, ruokani on omin käsin alusta asti valmistamaani vaikka se "teolliselta" maistuisikin. Satun pitämään aromisuolan mausta esim lihamakaronilaatikossa ja pyttipannussa, mutta ei se tietenkään kaikkiin ruokiin sovi.
Herrat kokit saisivat pitää mielipiteensä itsellään ja antaa kotikokkien maustaa ruokansa oman makunsa mukaisesti. Eikö pääasia ole kuitenkin se, että kodeissa kokataan eikä osteta sitä "äitien tekemää" muuten kuin hätävarana?
Mistä lähtien aromisuola on ollut suomalaisten suosikkimauste? En tunne ketään, joka sitä käyttää.
Joku huippukokki kyllä lehdessä ihan viikko kaksi sitten kertoi käyttävänsä sitä kotona ja suositteli.