Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hernekeittoherneiden liotus

Vierailija
18.08.2024 |

Yön yli, mutta jääkaapissa vai huoneenlämmössä? 

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vie kattila katolle.

Vierailija
2/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä olen aina liottanut

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tähän aikaan vuotta jääkaapissa, talvella voi olla huoneenlämmössä.

Vierailija
4/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä.

Vierailija
5/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä minä olen liottanut.

Vierailija
6/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä ole itse liotellut, mutta ei taida sinällään olla väliä tuolla...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huoneenlämmössä olen aina liottanut

 

Niin minäkin.

 

Vierailija
8/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossa 45min täydellä teholla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan kuullut että kylmässä liottaisi.

Puuhellan jälkilämmössä olen usein liottanut, ei ole koskaan pilaantunut mitenkään.

Armeijan kenttäkeittimellä metsässä hernekeittoa tehdessä liotettiin vesitonkassa siinä lämpötilassa mitä sattui olemaan. Ihan virallisten ohjeiden mukaan.

T Talousaliupseeri

Vierailija
10/10 |
18.08.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huoneenlämmössä ja joskus 2 päivääkin. Keittoaika on joskus tosi pitkä jopa 5 tuntia että kaikki on pehmenneet.