Hernekeittoherneiden liotus
Kommentit (10)
Huoneenlämmössä olen aina liottanut
Tähän aikaan vuotta jääkaapissa, talvella voi olla huoneenlämmössä.
Huoneenlämmössä minä olen liottanut.
Huoneenlämmössä ole itse liotellut, mutta ei taida sinällään olla väliä tuolla...
Vierailija kirjoitti:
Huoneenlämmössä olen aina liottanut
Niin minäkin.
En ole koskaan kuullut että kylmässä liottaisi.
Puuhellan jälkilämmössä olen usein liottanut, ei ole koskaan pilaantunut mitenkään.
Armeijan kenttäkeittimellä metsässä hernekeittoa tehdessä liotettiin vesitonkassa siinä lämpötilassa mitä sattui olemaan. Ihan virallisten ohjeiden mukaan.
T Talousaliupseeri
Huoneenlämmössä ja joskus 2 päivääkin. Keittoaika on joskus tosi pitkä jopa 5 tuntia että kaikki on pehmenneet.
Vie kattila katolle.