Tekeekö täällä joku oikeesti saunamakkaraa folioon kääräistynä?? Siis saunan kiukaalla? en oo koskaan tehnyt ja ikää jo yli 40v
Kommentit (44)
Joka viikko. Ihanaa on. Kylmän huurteisen kanssa.
N41
Ei sitä folioon laiteta, vaan suoraan kivien päälle makkara. Kun poksahtaa kuori, on valmis nautittavaksi.
Ihana makkaran ja rasvan tuoksu aina saunassa valmiina ja voimistuu vain kun lämmittää
Vierailija kirjoitti:
Joka viikko. Ihanaa on. Kylmän huurteisen kanssa.
N41
Ooh, unelmieni nainen.
Totta kai! Folioon vielä vähän vettä ja sipulia.
Antakaas, kun fossiili opettaa. Kiuasmakkara laitetaan aina foliosta tehtyyn pussiin, joka suljetaan tiiviisti. Ei saa rasvat tiristä kiukaalla. Noin, nyt tiedätte :)
Ei kovin useasti tule tehtyä, niinku ei muutenkaan tule useasti makkaraa syötyä, mutta joskus paistetaan saunamakkarat foliossa kiukaalla.
Elämästä sä olet jäänyt paitsi ilman makkaraakin kun tuollaisia täytyy kysellä palstalta.
Hyi helkkari jossain foliossa hikoillutta makkaraa🤢🤮🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮
Geillissä tietenkin tai kiukaan pesässä hiilloksella.
Et jää paitsi mistään muusta kuin mikrossa lämmitetyn makuisesta makkarasta. Ihan paska tapa kuumentaa makkara, kyllä se pitää paistaa pannulla tai grillata grillissä tai nuotiolla.
Perusmarketeissakin on myynissä oikeita makkarapusseja kiuasta varten. Ovat tosin ohentuneet vuosien varrella, mutta kyllä niillä pärjää.
Vierailija kirjoitti:
Antakaas, kun fossiili opettaa. Kiuasmakkara laitetaan aina foliosta tehtyyn pussiin, joka suljetaan tiiviisti. Ei saa rasvat tiristä kiukaalla. Noin, nyt tiedätte :)
Tarkennus tietämättömille fossiilta. Kiuasmakkara pusseja myydään kaupassa. Niitä ei pidä askarrella itse.
Saunamakkara kiukaalla on wt ihmisen merkki.
Kyllä, mutta jätä folion auki niin että se ei ole tiivis.
Kyllä. Ihana traditio. Ei maistu mikromakkaralta.
Grillissä itse paistan - hiiligrillissä noin puolituntia, niin alkaa olla sopivan kypsää.
En todellakaan, ihan mikromakkaran makuista.
Kokeilepa sitten, n iin ei tarvitse ihmetellä.