Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekeekö täällä joku oikeesti saunamakkaraa folioon kääräistynä?? Siis saunan kiukaalla? en oo koskaan tehnyt ja ikää jo yli 40v

Vierailija
23.07.2024 |

Mistä olen jäänyt paitsi??

Kommentit (44)

Vierailija
1/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokeilepa sitten, n iin ei tarvitse ihmetellä.

Vierailija
2/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka viikko. Ihanaa on. Kylmän huurteisen kanssa.

N41

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä folioon laiteta, vaan suoraan kivien päälle makkara. Kun poksahtaa kuori, on valmis nautittavaksi.

Vierailija
4/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä!!

Vierailija
5/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihana makkaran ja rasvan tuoksu aina saunassa valmiina ja voimistuu vain kun lämmittää

Vierailija
6/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Joka viikko. Ihanaa on. Kylmän huurteisen kanssa.

N41

Ooh, unelmieni nainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai! Folioon vielä vähän vettä ja sipulia.

Vierailija
8/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Antakaas, kun fossiili opettaa. Kiuasmakkara laitetaan aina foliosta tehtyyn pussiin, joka suljetaan tiiviisti. Ei saa rasvat tiristä kiukaalla. Noin, nyt tiedätte :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kovin useasti tule tehtyä, niinku ei muutenkaan tule useasti makkaraa syötyä, mutta joskus paistetaan saunamakkarat foliossa kiukaalla.

Vierailija
10/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Elämästä sä olet jäänyt paitsi ilman makkaraakin kun tuollaisia täytyy kysellä palstalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä!Nam!

Vierailija
12/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi helkkari jossain foliossa hikoillutta makkaraa🤢🤮🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮

Geillissä tietenkin tai kiukaan pesässä hiilloksella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et jää paitsi mistään muusta kuin mikrossa lämmitetyn makuisesta makkarasta. Ihan paska tapa kuumentaa makkara, kyllä se pitää paistaa pannulla tai grillata grillissä tai nuotiolla.

Vierailija
14/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perusmarketeissakin on myynissä oikeita makkarapusseja kiuasta varten. Ovat tosin ohentuneet vuosien varrella, mutta kyllä niillä pärjää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Antakaas, kun fossiili opettaa. Kiuasmakkara laitetaan aina foliosta tehtyyn pussiin, joka suljetaan tiiviisti. Ei saa rasvat tiristä kiukaalla. Noin, nyt tiedätte :)

Tarkennus tietämättömille fossiilta. Kiuasmakkara pusseja myydään kaupassa. Niitä ei pidä askarrella itse. 

Vierailija
16/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saunamakkara kiukaalla on wt ihmisen merkki.

Vierailija
17/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, mutta jätä folion auki niin että se ei ole tiivis.

Vierailija
18/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä. Ihana traditio. Ei maistu mikromakkaralta. 

Vierailija
19/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Grillissä itse paistan - hiiligrillissä noin puolituntia, niin alkaa olla sopivan kypsää. 

Vierailija
20/44 |
23.07.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

En todellakaan, ihan mikromakkaran makuista.