Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
soijarouheesta kysymys (ruokaa laitan)
15.02.2011 |
Voinko tumman soijarouheen laittaa suoraan keittoon kiehumaan, kun ohjeessa on, että 1 osa rouhetta ja 2 osaa vettä, keitä 5 min.
Niin, eikö se ole ihan sama, jsos heitän rouheen keittoon kiehumaan. Mitä sitä erikseen keittämään?
Kommentit (3)
Tarvitsee liottaa lähinnä jos meinaa sellaisenaan laittaa esim. pizzan päälle. Tosin silloinkin tuuppaan soijarouheet tomaattimurskakastikkeen sekaan imemään makua ja kosteutta.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
soijarouheesta tulee kaikkein parasta, kun sen huuhtoo ensin. Tän vinkin oon oppinut av:lta, ja se toimii!
Jos mä teen "jauhelihakeittoa" paistan yleensä pannulla soijarouhetta ja sipulia. Silloin panen tietenkin lisää nestettä ja mausteita.
Alue: Aihe vapaa
samoin italianpataan ym. muihin ruokiin, joissa käytetään nestettä. Tarvittaessa lisään vettä, jos vaikuttaa, että rouhe imee nesteen ja ruoasta tulee kuivaa.