Mihin kaikkeean ruokaan lisäätte juustoraastetta?
Ja raastatteko juuston itse vai ostatte valmiina?
Kommentit (23)
Pizzaan, nachopeltiin ja lasagneen. Muuta ei tule mieleen. Raastan itse (halvempi).
En mihinkään. En koskaa osta juustoraastetta tai raasta itse sitä.
Pizza, suolaiset piirakat, tortillat. Raastan itse.
En käytä juustoa ollenkaan, eikä kenenkään pitäisi. Jos olet eri mieltä ja sinulla on rasvaa varastossa, siinä on todennäköisesti yksi merkittävä syy lopettaa juuston käyttö. Jos kolesteroliarvosi ovat koholla, siinä on toinen syy. Jos verenpaineesi on koholla, siinä vielä kolmas.
Piirakat, pizzat, pizzapannari, joskus pasta, munakas joskus, lämpimät voileivät joskus. Yleisin ostan raastetta mutta joskus itse raastan
Vierailija kirjoitti:
En käytä juustoa ollenkaan, eikä kenenkään pitäisi. Jos olet eri mieltä ja sinulla on rasvaa varastossa, siinä on todennäköisesti yksi merkittävä syy lopettaa juuston käyttö. Jos kolesteroliarvosi ovat koholla, siinä on toinen syy. Jos verenpaineesi on koholla, siinä vielä kolmas.
Ei kai sitä nyt joka päivä mätetä.
Mä lisään ruokaa juustoraasteeseen.
Itse.
Hernekeittoon emmental raastetta. Antaa muhevan maun.
Lasagne. Tonnikalapastavuoka, täytetyt paprikat, makaronilaatikko, pizza, broileripastavuoka. Ostan raasteena, muuten tulis syötyä liikaa juustoo. Ostan pelkästään ruokiin raastetta leivän syön ilman juustoa
Ilmankin pärjätään. Aina on pärjätty.
Tomaattopastan päälle vähän parmesania.
Raastan itse ellei ole tarkoitus käyttää koko pussia kerralla.
Pizza, tortillat, pasta, lasagne ja makaronilaatikko.
Pelliliseen pitsaan silppuan juustoa koneella siitä kilon juusto köntistä osan paloitellen leikkuulaudalla veitsellä sen koneeseen. Jos tarvitsen vähäisen määrän juusto raastetta niin raastan sillä käsi raastimella.
En osta valmis raastetta koska kilohinta on paljon isompi niissä valmis silputuissa.
https://www.kitchenaid.fi/monitoimikoneet/859794301010/minisilppuri-830…
Tuollaisella mini silppurilla jo saa juuston rouhennettua pitsan päälle.
Shepherd's piehin, pastoihin, piiraisiin, Gratin aux pommesiin Münsteriä (ei tosin ole raastetta), lasagneen, melanzaneen mozzarellan lisäksi parmesania, lämppäreihin.
Raastan itse palasta
Lisään juustoa kaikkeen ruokaan ja juomaan. Juuri laitoin kahviin parmesan juustoa.
Pizzaan, ostetaan raastetta. Muihin ei käytetä.