Tein kastikkeen jauhelihasta, jonka päiväys oli 8.7.
Kommentit (6)
Jos ei haissut pahalle niin ei käy mitenkään, haistoithan sitä ensin?
Vierailija kirjoitti:
Jos ei haissut pahalle niin ei käy mitenkään, haistoithan sitä ensin?
No ne pilaajabakteerit jotka haisee, ei ole terveydelle vaarallisia. Joten ehkä ei muuta kuin pahanmakuista ruokaa... ehkä. Niitä vaarallisia kun ei haista eikä maista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos ei haissut pahalle niin ei käy mitenkään, haistoithan sitä ensin?
No ne pilaajabakteerit jotka haisee, ei ole terveydelle vaarallisia. Joten ehkä ei muuta kuin pahanmakuista ruokaa... ehkä. Niitä vaarallisia kun ei haista eikä maista.
Melko rento kommentti. Jos jauheliha haisee pahalta, on se tietenkin järkevää heittää pois.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jos ei haissut pahalle niin ei käy mitenkään, haistoithan sitä ensin?
No ne pilaajabakteerit jotka haisee, ei ole terveydelle vaarallisia. Joten ehkä ei muuta kuin pahanmakuista ruokaa... ehkä. Niitä vaarallisia kun ei haista eikä maista.
Melko rento kommentti. Jos jauheliha haisee pahalta, on se tietenkin järkevää heittää pois.
Niin no, harva kai nauttii pahanmakuista syödessään, mutta noin se kai on.
Kastike jäähtyy.