Jos lihan kypsennysohjeessa lukee, että "paista kuumalla pannulla", niin mikä lämpötila on "kuuma pannu"? Celsius-asteita kysyn.
Kommentit (9)
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole vielä koskaan nähnyt pannua jossa olisi mittari.
Olet aika typerä! 0/5.
Typerys olettaa, että lämpömittari on pannussa. Oletko tällaista koskaan nähnyt?
https://www.k-rauta.fi/kategoria/tyokalut/kasityokalut/lasermittarit-ja…
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole vielä koskaan nähnyt pannua jossa olisi mittari.
Olet aika typerä! 0/5.
Typerys olettaa, että lämpömittari on pannussa. Oletko tällaista koskaan nähnyt?
https://www.k-rauta.fi/kategoria/tyokalut/kasityokalut/lasermittarit-ja…
Harva kokki kyllä infrapuna mittaria käyttää töissään. Edelleen 0/5 !
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole vielä koskaan nähnyt pannua jossa olisi mittari.
Olet aika typerä! 0/5.
Typerys olettaa, että lämpömittari on pannussa. Oletko tällaista koskaan nähnyt?
https://www.k-rauta.fi/kategoria/tyokalut/kasityokalut/lasermittarit-ja…
Harva kokki kyllä infrapuna mittaria käyttää töissään. Edelleen 0/5 !
Kokki tietää, mitä tarkoittaa kuuma pannu. Useimmat meistä eivät ole kokkeja, mutta noilla ohjeilla pitäisi se liha kypsentää oikein. Kyllähän sen kypsäksi saa muillakin lämpötiloilla, mutta tulos ei ole se, mihin piti ohjeilla päästä.
Semmoinen että pieni vesimäärä kiehahtaa ja haihtuu heti pois. Jos käytät voita tms., lämpö on hyvä kun voihin muodostunut vaalea vaahto/kuplat ovat hävinneet. Harjoittelemalla opit näkemään kun pannu on sopiva. Millä edes ajattelit jotain asteita mitata?
Mulla on joku 40-luvun keittokirja ja siinä valmistetaan ruokia hyvällä ja kohtalaisella lämmöllä pitkään hauduttaen. Eli millä lämmöllä ja kuinka pitkään? Ei ole kirjalle ollut käyttöä muutenkaan, kaikkia vasikanaivohyytelöitä pitäisi valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
Enpä ole vielä koskaan nähnyt pannua jossa olisi mittari.
Olet aika typerä! 0/5.
Etpä ehkä, mutta sellaisiakin on olemassa - kysy vaikka Googlesta.
Paistamiseen tarvitaan noin 150 celsiusastetta. Muuten ei ruskistu. (Maillardin ilmiö)
Enpä ole vielä koskaan nähnyt pannua jossa olisi mittari.
Olet aika typerä! 0/5.