Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä tulee perinteiseen jauhelihamakaroonilaatikkoosi?

Vierailija
30.01.2011 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
30.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1 pss makaronia, 400 g naudan paistijauhelijaa, 2 sipulia, 1-2 porkkanaa ja munamaito (n. 5 dl maitoa, 3 munaa) sekä pinnalle juustoraastetta.



Pilkon porkkanat pieniksi ja lisään jauhelihan sekaan ennen maustamista. Mausteeksi suolaa, mustapippuria, basilikaa, persiljaa ja paprikajauhetta. Munamaitoa en juuri mausta, kun laitan reilusti mausteita jauhelihaseokseen, jonka sekoitan makaronien sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
30.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihaa, haudutettua sipulia, lihalientä, perus-Koskenlaskijaa, mausteita, päälle korppujauhoja ja voinokareita.

Vierailija
4/5 |
30.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihaa, sipulia, mausteita. Makaroonia, joka keitetään vahvassa kasvisliemessä puolikypsäksi, jolloin nestettä jää sinne. Koko homma sekaisin, ehkä yksi muna sinne joukkoon. Vuokaan, puolessa välissä laitan joskus juustoraastetta, sitten loput ja korppujauhoja pinnalle.

Vierailija
5/5 |
30.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1,5 pss makaronia (tummia ja vaaleita)

400 g jauhelihaa (sikanautaa)

1 sipuli

~4 dl maitoa

1 muna

lihaliemivalmiste (ei natriumglutamaattia)

paprikajauhe

pizzamauste

mustapippuri

valkopippuri

maustepippuri

suola



päälle vielä korppujauhoja.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän viisi kolme