Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko sulamaan otetun jauhelihan vielä käyttää?

Vierailija
22.06.2024 |

Otin sen sulamaan jääkaappiin noin 55 tuntia sitten. Kyseessä naudan jauheliha 15%. Ollut koko ajan jääkaapissa, joka ei ole erityisen kylmä. Ehkä 8 c.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
22.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata syöä.

Vierailija
2/5 |
23.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainahan pakastettu jauheliha kannattaa ensin sulattaa. Tuossa lämpötilassa se on ollut jäässä pitkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista pestä jauhenliha ensin.

Vierailija
4/5 |
23.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi pihvi??

Vierailija
5/5 |
23.06.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvin voi käyttää vielä.

Ellei ole vielä paikoin jäässä.