Pärjäättekö ilman leivänpaahdinta?
Kommentit (19)
Mulla on parilagrilli. En tykkää paahtimista.
Hyvin pärjäisin. Melko harvoin käytän. Paitsi joskus tekee mieli paahtoleipää, päälle voita, juustoa ja omenamarmeladia.
En, käytän sitä joka päivä. Kahvinkeitintä en tarvitse.
Vielä pärjätään. Aina on pärjätty.
En pärjää. Sinkkuna laitan kaikki leivät pakastimeen ja otan sieltä pari viipaletta, kun haluan leipää. Paahdan ne jäisinä, myös ruisleivän, ja syön sitten lämpiminä. Joskus ostan jonkun viipaloimattoman leivän ja syön sitä ensin tuoreena, loput menee paahtimen kautta.
Pärjäisin, jos olisi pakko. Paahdettu leipä on kuitenkin hyvää.
Pärjätään toki, mutta melkein joka päivä se on käytössä joten on se kiva olla olemassa.
On se enemmän käytössä, kuin joku riisinkeitin.
Vierailija kirjoitti:
Pärjätään toki, mutta melkein joka päivä se on käytössä joten on se kiva olla olemassa.
Minulla on käytössä päivittäin, aikuisilla lapsillani tuskin koskaan. Ilmankin pärjää, mutta käytetään silloin kun se on.
Minä sulatan siinä aamupalaleivät: Pakkasesta reissumies suoraan jäisenä paahtimeen, ja just sopivasti sulaa ja vähän lämpenee. Kyllä varmaan "pärjäisin" ilman, mutta miksi pitäis! Joskus myös lämmitän siinä päällä (ei siis niissä lokosissa) karjalanpiirakan.
Vaikea sanoa, se on ollut tuolla kaapissa jo vuosia. Voihan se olla, että jos sen nyt laittaisin pois niin elämäni yllättäen romahtaisi juuri siitä syystä. Toisaalta voi olla, ettei mitään tapahtuisi - paitsi saisi kaappiin tilaa.
Juntit käyttävät leivänpaahdinta.
Airfryerillä hoituu kaikki. Vasarasta, partahöylästä ja imuristakin on tullut tarpeeton tuon monitoimikoneen ansiosta. Airfryer tekee asian kuin asian.
Mä syön joka aamu kaksi palaa paahtoleipää, niin kyllä se leivänpaahdin on mulle hyvin tarpeellinen kodinkone.
En ole käyttänyt noin viiteen vuoteen.
Kukapa ei pärjäisi. Mutta onhan se kätevä. Meillä on myös ns. painogrilli. Siinä tulee ihanat voileivät.