Rakastan selleriä!
Kommentit (29)
Vierailija kirjoitti:
Kumpaako.
Oho... sori niitä olikin useampaa lajia. Eli varsiselleristä nyt kyse! Ihan parasta!
Minusta molemmat on hyviä. Tomaatti-varsiselleri on hyvä yhdistelmä ja omena-juuriselleri toinen hyvä.
Vierailija kirjoitti:
Minusta molemmat on hyviä. Tomaatti-varsiselleri on hyvä yhdistelmä ja omena-juuriselleri toinen hyvä.
Mie vetelen varsiselleriä ihan raakana. Kuorin ja viipaloin ja ääntä kohti.
Nyt löytyi sielunsisko (-veli?)!
Rakastan kaikkia sellerilaatuja 😍
Se on niin pahaa, että se on hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Nyt löytyi sielunsisko (-veli?)!
Rakastan kaikkia sellerilaatuja 😍
Ihanaa!! Yläfemma täältä! <3
Sellerisuola on hyvää. Outoa ettei vaan myydä suomalaisissa kaupoissa, pitää tuoda aina ulkomailta coleslawia varten.
Varsiselleri pitää vaan kaapia ja kuoria hyvin, ettei jää niitä puisia retkuja siihen pinnalle. Muuten oikein herkkua.
Peter Sellershän on varmaan monen naisen mieleen. Pitäisiköhän itsekin kasvattaa tuollaiset 70-luvun viikset...
Vierailija kirjoitti:
Sellerisuola on hyvää. Outoa ettei vaan myydä suomalaisissa kaupoissa, pitää tuoda aina ulkomailta coleslawia varten.
Selleri onkin muuten tosi suolaista. Senköhän takia sitä käytetään mm. klassiseen italialaismammojen tomaattikastkkeeseenkin? Itse pidän sellerista eniten raakana.
Tykkään. Laitan sitä kastikkeisiin ja keittoihin. Ja se on yllättävän halpaa. Tosi harvat sitä ostaa.
Vierailija kirjoitti:
Varsiselleri pitää vaan kaapia ja kuoria hyvin, ettei jää niitä puisia retkuja siihen pinnalle. Muuten oikein herkkua.
En kuori ikinä, hyvin maistuu. Myyntierissä on eroja, välillä on kuituisempia, koetan valkata mahdollisimman vaaleita.
Kasvaako tuommonen hyvin pellossa? Mietin jos laittais mökille porkkanaa, sipulia ja perunaa ensi vuonna, niin meneekö selleri siellä joukossa myös?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varsiselleri pitää vaan kaapia ja kuoria hyvin, ettei jää niitä puisia retkuja siihen pinnalle. Muuten oikein herkkua.
En kuori ikinä, hyvin maistuu. Myyntierissä on eroja, välillä on kuituisempia, koetan valkata mahdollisimman vaaleita.
Ilmeisesti et sitten syö selleriä raakana? Kypsennettäessä ne puiset kuoretkin vähän pehmenevät. Minä kyllä kaavin kaikki kuivat kuidut pois.
Tulee hyvää smoothieta. Hyvä detoxata maksaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Varsiselleri pitää vaan kaapia ja kuoria hyvin, ettei jää niitä puisia retkuja siihen pinnalle. Muuten oikein herkkua.
En kuori ikinä, hyvin maistuu. Myyntierissä on eroja, välillä on kuituisempia, koetan valkata mahdollisimman vaaleita.
Ilmeisesti et sitten syö selleriä raakana? Kypsennettäessä ne puiset kuoretkin vähän pehmenevät. Minä kyllä kaavin kaikki kuivat kuidut pois.
Syön raakana.
Vierailija kirjoitti:
Sellerisuola on hyvää. Outoa ettei vaan myydä suomalaisissa kaupoissa, pitää tuoda aina ulkomailta coleslawia varten.
Osta varsia, puhdista ja pilko. Kuivata uunissa ja blendaat merisuolan kera.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sellerisuola on hyvää. Outoa ettei vaan myydä suomalaisissa kaupoissa, pitää tuoda aina ulkomailta coleslawia varten.
Osta varsia, puhdista ja pilko. Kuivata uunissa ja blendaat merisuolan kera.
Ei ole sama asia. Sellerisuola tehdään sellerinsiemenistä. Suomessa tulee melko kalliiksi itsetehtynä.
Aivan hirveetä.
Joskus kiinalaisraflojen kastikkeissa varsiselleriä, tulee kaavittua lautasen reunalle.
Ei vaan pysty.
Kumpaako.