Siis onko oikeasti ihmisiä jotka syö samaa ruokaa monta päivää peräkkäin? Mitä ihmettä?
Siis sehän ruoka on ihan hirveän makuista ja väljähtänyttä jo seuraavana päivänä, jos minä teen liikaa ruokaa niin heitän sen vain roskiin tai annan koiralle.
Kommentit (26)
Tänään ruuaksi oli savulohta ja varhaisperunoita, huomenna lopusta lohesta savulohipastaa. Väittäisin että ei ole hirveän makuista eikä väljähtänyttä vielä kolmantenakaan päivänä 😎
Mikä ettei? Minä voin syödä hernekeittoakin viikon putkeen, jos on tullut valmistettua liikaa.
Miksi sä jankkaat taas tätä samaa soopaa? Oletko päästäsi vajaa vai missä vika?
Vierailija kirjoitti:
Maku vain paranee, kun ruoka tekeytyy mausteineen seuraavaan päivään.
Paistin panen jääkaappiin ja leikkaan vasta seuraavana päivänä siivuiksi.
Ei todellakaan parane vaan väljähtyy ja menee vetiseksi mössöksi
Ap
Vierailija kirjoitti:
Miksi sä jankkaat taas tätä samaa soopaa? Oletko päästäsi vajaa vai missä vika?
En ole jankannut yhtään mitään
Ap
Pari päivää mä vielä ymmärrän, mutta MIKÄÄN ruoka ei säily jääkaapissa oikeasti syömäkelpoisena viikkoa. Toki jotkut syö, mutta ihan oikeasti tuossa vaiheessa pilaantuminen on jo alkanut.
No meillä ainakin syödään. Jos joutuisin joka päivä ruoan tekemään, eipä sitä aikaa oikein muuhun piisaisi, kuusihenkisessä perheessä sitä kun ihan kohtalaisesti kuluu. Mutta jos tekee evästä kahden-kolmen päivän verran, niin selviää huomattavasti helpommalla kun ei tarvitse joka päivä alkaa kokkailemaan ennen tai jälkeen töiden (riippuen siis onko ilta- vai aamuvuoro)
Itse olen syönyt jo kolmatta päivää peräkkäin savulohta, kaviaaria ja seuraksi shampanjaa. Onhan se puuduttavaa kun näitä tarjoillaan eri paikoissa. Mutta en valita. Ystävälleni oli tarjottu kuhaa ja valkoviiniä. Kuvitelkaa miten rahvaanomainen ruokalaji. Viinikin oli ollut jotain alemman sosiaaliluokan suosimaa laatikkoviiniä.
Vierailija kirjoitti:
Tänään ruuaksi oli savulohta ja varhaisperunoita, huomenna lopusta lohesta savulohipastaa. Väittäisin että ei ole hirveän makuista eikä väljähtänyttä vielä kolmantenakaan päivänä 😎
Kala on kolmantena päivänä jo pilaantumassa.
Minä tein lohikeittoa ison kattilallisen. Aion syödä sitä koko ensi viikon. 😄
Vierailija kirjoitti:
Pari päivää mä vielä ymmärrän, mutta MIKÄÄN ruoka ei säily jääkaapissa oikeasti syömäkelpoisena viikkoa. Toki jotkut syö, mutta ihan oikeasti tuossa vaiheessa pilaantuminen on jo alkanut.
Höpöti höö. Kyllä pilaantumisen yleensä huomaa ja haistaa. Jos tuoksu on hyvä ja koostumus hyvä, niin pilalla se ei silloin ole.
Minä, ostin päiväys burrittoja kasoittain. Ja syön niitä varmasti viikon kaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maku vain paranee, kun ruoka tekeytyy mausteineen seuraavaan päivään.
Paistin panen jääkaappiin ja leikkaan vasta seuraavana päivänä siivuiksi.
Ei todellakaan parane vaan väljähtyy ja menee vetiseksi mössöksi
Ap
Ei väljähdy. Paisti ei mene vetiseksi mössöksi. Sun korvien väli on mennyt.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pari päivää mä vielä ymmärrän, mutta MIKÄÄN ruoka ei säily jääkaapissa oikeasti syömäkelpoisena viikkoa. Toki jotkut syö, mutta ihan oikeasti tuossa vaiheessa pilaantuminen on jo alkanut.
Höpöti höö. Kyllä pilaantumisen yleensä huomaa ja haistaa. Jos tuoksu on hyvä ja koostumus hyvä, niin pilalla se ei silloin ole.
Höpöhöpö itsellesi. Tuoksu ja koostumus ei ole missään ruoassa viikon jälkeen hyvä. Jos väittää että on, on tottunut jo syömään pilaantunutta.
Vierailija kirjoitti:
Minä tein lohikeittoa ison kattilallisen. Aion syödä sitä koko ensi viikon. 😄
Googleta kuinka kauan kalaruoka säilyy. Viikon päästä on todellakin jo pilaantunut. Mutta mikäs siinä, kunhan syöt sitä vain itse.
En syö joka päivä. Tästä syystä ei samoja ruokia.
Vierailija kirjoitti:
Pari päivää mä vielä ymmärrän, mutta MIKÄÄN ruoka ei säily jääkaapissa oikeasti syömäkelpoisena viikkoa. Toki jotkut syö, mutta ihan oikeasti tuossa vaiheessa pilaantuminen on jo alkanut.
Pakastin on keksitty.
Maku vain paranee, kun ruoka tekeytyy mausteineen seuraavaan päivään.
Paistin panen jääkaappiin ja leikkaan vasta seuraavana päivänä siivuiksi.