Tekiskö pikapitsan Airfryerissa?
Lidl valmispohja johon ketsuppi ja täytteet. 7min. Ihan ok nopee roskaruoka.
Ootkos kokeillut?
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Laita paseerattua tomaattia, jonka sekaan pitsamaustetta, älä ketsuppia. Eikä ole roskaruoka, jos täytteet eivät ole roskaa, sisältäen riittävästi kasviksia ja juustoakin kohtuullisesti, ei liikaa. Täytteisiin riittävästi proteiinia ja hillitysti rasvaa.
En tykkää paseeratusta tomaatista ja pitsamausteesta. Ketsuppi on pelkkää tomaattia. Kasviksia en laita pitsaan ikinä, vaan lihaa ja paljon juustoa.
Suurin kusetus koskaan tuo laite, melkein kaikilla se on jo ennestään eli kiertoilma uuni ja ei säästä sähköä koska osa niistä kuluttaa jopa enemmän.
Eikö kaikki valmispohjat ole kuin pahvia söisi?
Vierailija kirjoitti:
Suurin kusetus koskaan tuo laite, melkein kaikilla se on jo ennestään eli kiertoilma uuni ja ei säästä sähköä koska osa niistä kuluttaa jopa enemmän.
Meillä Airi neljättä vuotta ja päivittäisessä käytössä. Miten voisi kuluttaa enemmän kun teho 2000W ja normaali kiertoilmauunin uunin teho 3000W.
Airfryerissa ruoka valmistuu nopeammin.
Vierailija kirjoitti:
Eikö kaikki valmispohjat ole kuin pahvia söisi?
Onhan se vähä pahvinen. Ei pikaruokaan viitsi mitään taikinaa alkaa tekemään.
Ap
Laita paseerattua tomaattia, jonka sekaan pitsamaustetta, älä ketsuppia. Eikä ole roskaruoka, jos täytteet eivät ole roskaa, sisältäen riittävästi kasviksia ja juustoakin kohtuullisesti, ei liikaa. Täytteisiin riittävästi proteiinia ja hillitysti rasvaa.