Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi nykyään lisätään koskenlaskijaa keittoihin?

Vierailija
31.05.2024 |

Resepteissä tungetaan paketti koskenlaskijaa keittoihin. Siinäpä keiton kalorimäärä kivasti tuplaantuu. Syö sitten kevyttä keittoruokaa, kun se on niin hyvää, että pitää ottaa lisää.

Kommentit (32)

Vierailija
1/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en ainakaan lisää. Älä noudata ohjeita?!

T. Vegaani

Vierailija
2/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisätään, koska silloin voidaan muuttaa nimi paremmin myyväksi. Kalakeitto -> juustoinen kalakeitto. Ja hintaa 3 € enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyritään saamaan kermainen ja suurustettu suutuntuma. Saman saisi aikaan jauhoilla ja kevyt jogurteilla tai jos laihtua haluaa jauhamalla keitetyt valkopavut hienoksi ja lisäämällä keittoon.

Vierailija
4/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on Lastenkoskija-juusto...

Vierailija
5/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei koko pakettia kannatakaan lauttaa, jos ei nyt jättikattilallista tee. Antaa kyllä hyvää makua.

Terveisiin rajoittuneesti ruoanlaittotaitoinen mies.

Vierailija
6/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kokeillut koskenlaskijan lisäämistä, mutta aika vaikeaa on saada sitä sulamaan liemeen tasaisesti. Kermatilkka on paljon helpompi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nykyään? Äiti laittoi Koskenlaskijaa keittoon jo 1980-luvulla. 

Vierailija
8/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen kokeillut koskenlaskijan lisäämistä, mutta aika vaikeaa on saada sitä sulamaan liemeen tasaisesti. Kermatilkka on paljon helpompi.

Mitä vaikeaa siinä on? Kuumassa keitossa juusto sulaa itsekseen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei koko pakettia kannatakaan lauttaa, jos ei nyt jättikattilallista tee. Antaa kyllä hyvää makua.

Terveisiin rajoittuneesti ruoanlaittotaitoinen mies.

Mistä se maku hyväksi muuttuu jos ei tykkää koskenlaskijan mausta alunperinkään?

Vierailija
10/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Olen kokeillut koskenlaskijan lisäämistä, mutta aika vaikeaa on saada sitä sulamaan liemeen tasaisesti. Kermatilkka on paljon helpompi.

Mitä vaikeaa siinä on? Kuumassa keitossa juusto sulaa itsekseen. 

Hän ei ehkä huomannut hieman paloitella sitä pötkylää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei koko pakettia kannatakaan lauttaa, jos ei nyt jättikattilallista tee. Antaa kyllä hyvää makua.

Terveisiin rajoittuneesti ruoanlaittotaitoinen mies.

Mistä se maku hyväksi muuttuu jos ei tykkää koskenlaskijan mausta alunperinkään?

No ei mistään. Ei kukaan ole väittänyt, että kaikki tykkäävät Koskenlaskijasta. 

Vierailija
12/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai poskeenlaskijaa? Se tekee keitosta maukasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei koko pakettia kannatakaan lauttaa, jos ei nyt jättikattilallista tee. Antaa kyllä hyvää makua.

Terveisiin rajoittuneesti ruoanlaittotaitoinen mies.

Mistä se maku hyväksi muuttuu jos ei tykkää koskenlaskijan mausta alunperinkään?

No siinä tapauksessa en kyllä laittaisi sitä juustoa lainkaan :D

Vierailija
14/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pyritään saamaan kermainen ja suurustettu suutuntuma. Saman saisi aikaan jauhoilla ja kevyt jogurteilla tai jos laihtua haluaa jauhamalla keitetyt valkopavut hienoksi ja lisäämällä keittoon.

Hyi Helv...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaankin johtuu siitä mainoksessa jossa kysytään kiihkeältä kosijalta että oliko keittoon laitettu koskelaskijaa kun niin innoissaan tytön perään.

Vierailija
16/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Varmaankin johtuu siitä mainoksessa jossa kysytään kiihkeältä kosijalta että oliko keittoon laitettu koskelaskijaa kun niin innoissaan tytön perään.

Siis tämä...

Vierailija
17/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatejuustoja ei pitäisi käyttää oikein mihinkään. Tulee liika-annos fosforia.

 

Vierailija
18/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kai sitä lisätä muuhun kuin hernekeittoon, ja vain pikkasen, ja se on ihan sama minkä merkkistä juustoa laittaa

Vierailija
19/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Pyritään saamaan kermainen ja suurustettu suutuntuma. Saman saisi aikaan jauhoilla ja kevyt jogurteilla tai jos laihtua haluaa jauhamalla keitetyt valkopavut hienoksi ja lisäämällä keittoon.

Hyi Helv...

Jep. Ai että herahtaa vesi oikein kielelle, kun mietin sitä kevytjogurtin ihanaa heroittunutta rakeistoa kellumassa pitkin soppaa 😋

Vierailija
20/32 |
31.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi nykyään jotkut noudattaa ruoka ohjeita orjallisesti?