Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuinka margariinia tekee itse?

Vierailija
28.05.2024 |

Täällä kun voi kysyä mitä vaan (ja vastataan mitä vaan) kysyn nyt miten margariinia voisi tehdä itse.

En kysy ohjeita joita on jo netissä, siis semmosia joissa voita läträtään ja jatketaan oliiviöljyllä. Eipä tule margariinia ja pilataan se voikin. 

Voin tekovehkeet löytyy eli kirnu ja separaattori, molemmat veivattavia ja kunnossa. Jos ratkaisee vielä mistä saa tinkimaitoa on loputon voin saanti ratkaistu. Mutta lääkäri kielsi nyt voin syönnin. 

Miten teen margariinia? Vaivan ja kulujen välttäminen ei kuulu periaatteisiini. Näkeehän sen mitä siitä seuraa jos pitää olla helppoa ja ilmaista kaikki. Sitä porukkaa saa olla eniten auttamassa. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
28.05.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Margariinissa on eri öljyjä, ehkä loraus, ripaus suolaa, vettä ja emulgointiainetta esim. E471 (alle prosentti). Keltaisemmaksi saa lisäämällä betakaroteenia. Laitat kulhoon, alat veivata yleiskoneella saakelin lujaa. Veikkaan, että kylmähaude auttaa.

Voista ja oliiviöljystä saa margariinin, kun sekoittaa hyvin ja pistää jääkaappiin. Tarjoiltava kylmänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän seitsemän