Kuuset notkuu kerkistä, mihin niitä parhaiten käyttäisi?
Kommentit (17)
Keitä niistä siirappia. Todella hyvää ja toimii yskänlääkkeenäkin.
Vierailija kirjoitti:
Keitä niistä siirappia. Todella hyvää ja toimii yskänlääkkeenäkin.
En käytä yleensä sokeria oikein mihinkään. Mihin tätä siirappia käytetään?
Vierailija kirjoitti:
Teehen voi myös käyttää.
Sewllaisenaan? Vai käsitelläänkö jotenkin?
Pitää kysyä maanomistajan lupaa kerätä niitä.
Teen kerkkäsuolaa, muistuttaa hieman rosmariinia. Sopii erittäin hyvin kalan maustamiseen!
Kerkkäpastilli, kerkkäkarkki, kerkkäleivos, kerkkätee, kerkkävirkistysjuoma pieneen lasiin, kerkkää yrttisekoitukseen. Kerkkä-Kerkko lapsen nimi.
Vierailija kirjoitti:
Pitää kysyä maanomistajan lupaa kerätä niitä.
Kuuset on omia
ap
Voit heitellä niitä vaikka salaattiin.
Vierailija kirjoitti:
Teen kerkkäsuolaa, muistuttaa hieman rosmariinia. Sopii erittäin hyvin kalan maustamiseen!
Onko sinulla jotain tarkempia ohjeita?
Askartele niistä perseensuteja omaan käyttöön ja sukulaisille joululahjaksi.
Vierailija kirjoitti:
Askartele niistä perseensuteja omaan käyttöön ja sukulaisille joululahjaksi.
Ei me tarvita, meillä on avanteet.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Teen kerkkäsuolaa, muistuttaa hieman rosmariinia. Sopii erittäin hyvin kalan maustamiseen!
Onko sinulla jotain tarkempia ohjeita?
Karkeaa merisuolaa ja puhtaita (kuivia) kuusenkerkkiä hetkeksi nahistumaan jollekin laakealle alustalle. Sitten suola+kerkät blenderiin ja sekaisin, kunnes on hienojakoista, muttei mitään "sosetta". Suhdelukuja en osaa sanoa. Ja sit ohueksi kerrokseksi kuivumaan.
Ja siksi ensin vähän nahistutan niitä kerkkiä, kun muuten mun blenderissä niistä tulee sellaista tahnaa eikä ne hajoa sen suolan joukkoon. Mut vika voi siis olla mun blenderissä.
Kerkkähyydyke? Ei liivate, vaan maissijauho tai muu. Entä leivokseen.
Pirtua keittelet.