Mitä luulet huomaako vieraat jos hääkakkuna on joku halpa pakastemansikkakakku?
Tai siis useampi. Esimerkisi mansikkakermakakku, pakaste altaasta, 3kpl niitä ja sanomme, että leivoimme nämä itse. Otetaan tietysti ajoissa sulamaan, ettei jäätä jää, mutta onhan nuokin kakut joku leiponut itse? Vai väitättekö, että pakaste kakut on jotain koneiden tekemää liukuhihnatyötä?
Kommentit (10)
Tottakai huomaavat, mutta ei kai se mitään haittaa. Sanotte, että halusitte lempikakkunne häihinne.
Aivan varmasti huomaa :D. Tulee olemaan todella kiusallista ja noloa teille, jos vielä kirkkain silmin väitätte oma tekemiksi ja kaikki tunnistaa pakastekakun heti. Voi myötähäpeä. Älä ainakaan väitä niitä oma tekemiksi.
Sanokaa ennemmin että kakut on leipomosta/cateringiltä. Niiden pakastettujen rakenne ja maku ei muistuta kotitekoista. Tai kerrot suoraan että ne on pakasteesta.
No hemmetin hyvät verrattuna mansikkakakkuihin, jotka oli tehnyt virolaiset muijat "cateringpalvelusta" Tsiisus
Voihan näitä tuunata kohtuudella. Pitää olla melkoisen kova syömään pakastekakkuja, jos tunnistaa sellaisen. Itse pari kertaa elämässäni syönernä, en kyllä tunnistsisi, jos pintapuolen koristelee toisin.
Frödingen pakastekakut on minusta tosi hyvän makuisia. Ei ole yhtään sellaista teollista kirpeää sivumakua, mitä on esim. jossain kääretortuissa. Mansikkakakkua löytyy myös isompana, joka on ihan kakun kokoinenkin. Sen kun siirtää kauniille tarjoilulautaselle ja viereen tuoreita mansikoita ja jotain mintun lehtiä, niin voisi olla ihan ok. Eihän sitä tarvitse itsetehdyksi mainostaa, muttei sen paremmin tarvitse kertoa sen olevan pakasteestakaan.
Huomaa mutta jos sen sijaan otat pari mutakakkua, levität väliin yhden marjarahkan ja pilkot päälle kasan kotimaisia mansikoita niin se menee läpi oikeasta kakusta.