Jos sama pizza maksaa lounasaikaan 13,50 mikä illalla 18e niin
Mistä nuo lisäeurot muodostuu, onko enemmän raaka-aineita tai kokoa?
Kommentit (10)
Palkkakulut nousevat. Ja todennäköisesti myynti hiljenee lounasajan jälkeen, joten siitä lätystä on saatava enemmän käteen kun niitä myydään vähemmän. Kun tosiaan vesi, sähkö, vuokra ja raaka-ainekulut eivät pienene, vaikka myynti vähenee. Katetta sen illankin on tehtävä.
Monesti lounasannokset ovat halvemmista aineista tehtyjä, kooltaan pienempiä tai muuten vaatimattomampia versioita illallismenun annoksista. En tiedä miten pizzojen kohdalla.
t. ravintolakokki
Lounasaikana kilpaillaan lounas asiakkaista, mitä useampi asuakas sen parempi. Illalla ei ole vastaavaa kilpailua asiakasmääristä. Utse suosin keliaakikkona niitä oaikkoja, joissa ei joudu majsamaan gkuteenittomuudesta ekstraa
(- Viimeksi halusivat 3,5€ "nirmaalin hinnan" päälle; kun pizza najsaa yli 20€, niin kyllä sutä mielessä käy, että rahansa voisi jonkin muun syömiseebkin käyttää) .
en tajua kuka maksaa pizzalätystä edes 13,50 e tai jopa 18 e
siis taikinaa jonka päällä on muutama pala purkkitäytettä, tee homo ite!
Illalla vähemmän kävijöita, mutta työntekijän palkka sama. Joko hintaa lisää tai pulju kiinni lounasajan jälkeen. Jos ei voi kasvattaa tuloja, pitää karsia menoja.
Miksi maksaa pelkästä lätystä 13,5 euroa kun samaan hintaan saa kunnon aterian jälkiruokien kanssa ja kahvin ....pizza on kyllä yli hinnoiteltu ruoka
13,50 e lounasBUFFETISTA on siedettävä jos on kunnon salaatit, pizzat ja lohta ja muuta jännää ja juomat,
EI PIZZASTA!
Oon huomannut kyllä koti pizzassa että samaan aikaan kun hinta nousee myös lätyn koko pienenee...
Illalla asiakas maksaa myös tyhjistä pöydistä. Lounasaikaan kilpailu asiakkaista on kovaa, työpaikkojen lounasetu vaikuttaa lounaan hintaan. Halvemmat ainekset, ruoka tehdään valmiiksi lämpökaappiin. Joka paikassa on tarjolla syö niin paljon kuin jaksat -konsepti aamusta (10.30) lähtien. Ymmärrän sen että fyysistä työtä, aamukuudelta aloittanut tehdastyöläinen on jo silloin nälkäinen, mutta hän varmaan käy työpaikan ravintolassa syömässä kotiruokaa kohtuullisen annoksen. Toimistotyöntekijät valittaa kun ei jaksa, väsyttää, joka paikkaan sattuu, burnout varmaan. En kestäisi tätä mättökulttuuria edes yhtä päivää. Sori ohis.
Lounasaikana on pienempi kate.