Onko jo kysytty mitä teillä ruokana tänään?
Kaupan jauhelihapihvejä meillä ja perunoita. Punajuurta.
Kommentit (39)
Naudansisäfilettä, lohkoperunat ja pippurikastike.
Ankanrintaa, punaviinikastiketta, vihreitä papuja ja ranskikset
Fetapinaattitäytteisiä kanafileitä, kermaperunat ja simppeli salaatti (juicy-salaattia, tummia rypäleitä, kurkkua, pistaasipähkinää+kastike), jälkkäriksi teen jokin aika sitten lehdessä olleella ohjeella suklaakakun jossa kaloreita miljoona.
Vierailija kirjoitti:
Fetapinaattitäytteisiä kanafileitä, kermaperunat ja simppeli salaatti (juicy-salaattia, tummia rypäleitä, kurkkua, pistaasipähkinää+kastike), jälkkäriksi teen jokin aika sitten lehdessä olleella ohjeella suklaakakun jossa kaloreita miljoona.
Saako tulla teille syömään?
Kysyin sitä eilen lapsilta ("Mitä haluatte syödä huomenna?"). Tänään suödään siis kasviscurryä jasniiniriisillä, ja jos joku osaa tehdä naanleipää, niin sitä. Paistan myös kanaa ja tofua, jos joku haluaa niitä curryn sekaan
Paistettuja siskonmakkaroita makaronin kera, suolakurkkua.
Le(i)vitettyä vuid.dua.
Ja voinen iso sarvi.
Nam.
Ravintolailta. En tiedä mitä menu pitää sisällään. Luulen, että valitsen kalaa, alkuruokana jos olisi hyvä kasvisannos. Miehen kanssa jaetaan pullo punaviiniä. Lapset jo aikuisia ja maailmalla.
Toissapäiväistä nakkisoppaa söin äsken lounaaksi. Päivälliseksi lämmitän eilistä jauhelihakastiketta ja perunaa. Molempia on vielä huomiseksi ja maanantaiksikin.
Ei muuten ole kukaan kysellyt, joten tässä se tulee:
Pohjoiselta Jäämereltä troolattuja kalapuikkoja mikrossa kypsennetyillä pakastevihanneksilla ja tuoretomaatilla. Ruokavuomaksi olen ajatellut valita ihan kotimaisen Hanaveden ja jälkiruuaksi nautin kotimaista vodkaa sekamehun kera.
Kalapuikkoja, rieskaa, hedelmärahkaa
Lohipastaa: lämminsavulohta, raastettua sitr. kuorta, pippurituorejuustoa, tomaatteja, porkkanapaloja, voita, päälle parmesaania ja tuoretta tilliä - mausteina musta - ja sitr.pippuria, cayennepippuria
Aamulla tummapaahtoista kahvia runsaalla kuohukermalla.
Vielä ei ole nälkä, mutta tuossa parin tunnin kuluttua syön pöperön, jossa on kotona itse kefiirisienellä tehtyä kefiiriä, kuohukermaa, metsämustikoita ja yön yli liotettuja manteleita, sekä puoli desiä kotimaista kaseiinitonta heraproteiinijauhetta.
Iltapäivällä myöhemmin vielä sitten kuohukermakahvit.
Ja illalla laitan keiton. Sitä varten on modernissa heinälaatikon vastineessa (=pahvilaatikko ja sanomalehteä) haduteltu 1,5 vrk luulientä, jossa on siis naudanluita ja iso pala naudankieltä. Punakaalia ja punasipulia, sekä meiramia, kuivattuja suppilovahveroita, valkosipulia ja vähän chiliä mukaan. Siinä on sitten muutaman päivän iltaruoka.
Myöhään illalla saatan vielä syödä muutaman saksanpähkinän.
Taas parsakanarisottoa. Jäin siihen koukkuun.
Lohita monella... meilläkin kirjolohifile uuniin ja challengereita muusiksi maatilamyylälästä tuosta 0,5 km etäisydeltä. Lisäksi joko pakastevihanneksia, kaaliraastetta tai vihersalaatia.
Viikonloppuisin miehen herkkua lohta ostettiin pieni file, se riittää kahdeksi päiväksi, koska itse syön sitä vain vähän. Uunijuureksia on lisäkkeenä.