Siis ONKO OIKEASTI ihmisiä, jotka syö pelkästään kotona tehtyä ruokaaa joka päivä, ei koskaan einestä tai ravintolassa?
Siis ONKO OIKEASTI ihmisiä, jotka syö pelkästään kotona tehtyä ruokaaa joka päivä, ei koskaan einestä tai ravintolassa?
Siis mitä järkeä? Einekset ja pakaste ateriat on paljon helpompia, halvempia ja jotkut ruoat jopa parempia kuin kotona tehty eikä tarvitse käyttää montaa tuntia päivässä ruoan laittoon.
Ravintolasta saa myös parempaa kuin kotona tehtynä edullisesti isoja annoksia.
Kommentit (8)
Minä. Ei vaan maistu mauton ruoka. Enkä halua maksaa aterioistani ulkona suomihintoja. 35 vuotias.
Miksi kysyt tätä joka päivä, oletko dementikko?
Vierailija kirjoitti:
Miksi kysyt tätä joka päivä, oletko dementikko?
Palstajankkaajan uusimpia käninöitä.
On. Käyn ravintolassa todella harvoin ja silloinkin käyn suhteellisen edullisissa paikoissa (omalle kukkarolle sopiva). Kotiruoka on useimmiten myös parempaa kuin ravintolaruoka.
Olisin jatkuvasti vielä enemmän persaukinen mitä nyt olen jos ravaisin ravintoloissa joka päivä tai joka viikko.
En syö eineksiä, teen itse ruokani ja hyvää onkin. Ravintolassa käyn kuitenkin silloin tällöin -ainakin vielä- kunnon pihvi oikein paistettuna tai hyvin valmistettu kala sopivan viinin kanssa on elämäni luksusta kun muuten kaikki on pitänyt laittaa minimiin.
Etupäässä karuskia, limpskaa, sipsijä ja vihantaa tulee syötyä vasullinen.
Ravintoloissa käyn, mutta einekset ja ylipäänsä valmisateriat ovat ihan kauheeta mössöä. Evääksi teen yleensä salaatin. Kotona syömme perheen kanssa yleensä 2 päivää samaa ruokaa, joten joka toinen päivä teen lämpimän ruoan. Vkl käymme usein ravintolassa tai teemme brunssin paikkaamaan aamupaloja ja lounaita.
Joskus harvoin saatan ostaa jotain valmista prosessoitua ruokaa. Makkaroita en esimerkiksi grilliin tee itse vaan ostan valmiina kaupasta. Hyvin pärjäisi kyllä ilmankin, joten en ihmettele yhtään, vaikka joku elääkin täysin itsetehdyllä ruoalla.
Kyllä on. Seuraava kysymys.