Paras paprikan väri?
Kommentit (19)
Punainen! Keltainen ei oikein maistu miltään, oranssi vähän sinne päin. Vihreä ei sovi muualle kuin ruoanlaittoon, jos sinnekään.
Punainen. Sitten oranssi, keltainen ja viimeisenä vihreä.
Mutta mistä saa vihreitä tomaatteja? Kesällä siis. Haluaisin paistaa niitä.
Punainen on paras. Keltaisessa ois kyllä c-vitamiinia eniten.
Suurimmakseen ovat olleet mustia, joita silloin tällöin löydän vihanneslokerostani, kun ajattelin syödä terveellisemmin. Se on ihan kiva väri.
Musta, kuin Ugandan vuorigorillan turpa.
Ne ovat ihan samoja paprikoita, kypsyessä väri ja makukin muuttuu. Vihreät ovat raakoja ja ne sopivat paremmin ruuan laittoon kuin sellaisenaan vaikka salaattiin.
Eihän ne samoja ole, ei oranssi tai keltainen punaiseksi muutu. Vihreät raakoja kyllä joo, ne muuttuu.
Paprika on inhokkini
Vaimoni pitää keltaisesta paprikasta eniten
Vihannespaprikoita löytyy ruokakaupoista laajassa väriskaalassa: paprikat voivat olla vihreitä, keltaisia, punaisia, oransseja, valkoisia tai mustan sinipunaisia.
Tiesitkö, että paprikan väri kertoo sen kypsyysasteesta? Vihreät paprikat ovat raakoja paprikoita, jotka kypsyessään vaihtavat väriä keltaiseksi tai punaiseksi. Keltaiset ja punaiset paprikat ovat makeimpia kun taas vihreät ja sinipunaiset paprikat ovat kirpeämpiä.
Vielä kypsyvää vihreää paprikaa käytetään pääasiassa kypsennettynä erilaisia ruoissa, koska sen maku ja rakenne sopivat parhaiten ruoanlaittoon.
oranssi ykkönen,keltainen kakkonen,punainen kolmas, vihreä ,,nooo ehkä jos... muuten laitan paprikkaa vähän sinne tänne ruokiin, makkara tai jauhelikeitto,leivällä todella raikastaa,, ihania, joskus vaan nuo muut värit kalliimpia
Punainen maistuu parhaimmalta ja vihreä ihan hirveältä 🤢
Mulla on joku "pakkomielle" punaiseen paprikaan, varmaan ottaisin sen, harvoin syön sitä. Keltainen tulee sen jälkeen. Vihreä viimeisenä.
Vihreä on paskin. Muut värit suht okei.
Punainen