Kuinka vanhaa nakki/makkarasoppaa olette uskaltaneet syödä?
Mä syön normaalisti kattilallisen parissa kolmessa päivässä, mutta tällä kertaa teinkin vähän normaalia isomman satsin ja sitä on vielä neljän päivän jälkeenkin jäljellä. Sitä vaan pähkäilen, että vieläköhän uskaltaisi yhden lautasellisen silpasta.
Kommentit (10)
Keitto säilyy hyvänä jääkaapissa noin 4päivää.
Jos se on oikein säilytetty ja kuumentaa vain sen mitä tarvii, nii omalla kohdalla max 5 päivää. Ei todellakaan koko kattilaa kuumenneta ja jäähdytetä ees taas, pöpöt lisääntyy.
Syön aina yhdestä kattilallisesta 5-6 päivää, eipä ole vatsaoireita tullut.
Ei voi päiviä sanoa. Riippuu siitä, oletko käyttänyt sormia keitossa jotenkin eli koskenut. Miten jäähdytit...
Vierailija kirjoitti:
Jos se on oikein säilytetty ja kuumentaa vain sen mitä tarvii, nii omalla kohdalla max 5 päivää. Ei todellakaan koko kattilaa kuumenneta ja jäähdytetä ees taas, pöpöt lisääntyy.
Juu en todellakaan keitä keittoa kattilassa kuin kerran ja kun olen ensimmäisen annoksen syönyt, niin kattila ulkoeteiseen kylmään jäähtymään ja kun on jäähtynyt, niin sitten jääkaappiin ja sieltä sitten lautaselle annos ja mikrossa kuumennus.
Eli enköhän mä sen viimesen annoksen sitten tänään vetele.
No, sopassahan maku paranee päivien saatossa. Jokainen varmaan osaa aistinvaraisesti päättää itse, onko vielä syötävää. Max. viikko.
Paksta osa jos et jaksa kaikkea syödä.
Valmistuksesta max. 2-3 päivää, omatekoisessa ei ole säilöntäaineita. Kaupan "makkarasoppa" säilyy varmaan kuukauden, ja siinä samalla saat itseesi kyllästysainetta, et mätäne edes haudassa.
Keitä ja syö