Onko nuo alennustarroitetut ruuat vaan sen takia, että ruuan hinta voidaan nostaa mahdollisimman korkealle?
Ne joilla on rahaa, ostaa tätä keinotekoisen kallista ruokaa, ja vähemmän rahakkaille ne alelaputetaan.
Mitä mieltä?
Kommentit (7)
Eli koko kaupan tuotevalikoima on vanhentumassa että saa punalapun ja muutamassa tuotteessa on päiväystä että rikkaat voi ne ostaa. Hyvä ap
Norjan lohifile 19 euroa kilo. 60% alennuksella on vajaa 8e/kilo. Eli muutaman euron vähemmän, kuin ihan hetki sitten oli normaali tarjoushinta.
Vierailija kirjoitti:
Eiköhän perimmäinen syy niille laputetuille tuotteille ole se, että vähennetään hävikkiä mahd. paljon. Ihmiset ostaa ne päiväystä lähentelevät tuotteet -> ei hävikkiä
Tämä kierto antaa myös mahdollisuuden nostaa hintaa aina vaan ylemmäs ja ylemmäs. Kun pääseehän siitä ruuasta sitten eroon alelaputtamalla, mitä kuluttaja ei millään pysty kiskurihintaan ostamaan.
Vierailija kirjoitti:
Eli koko kaupan tuotevalikoima on vanhentumassa että saa punalapun ja muutamassa tuotteessa on päiväystä että rikkaat voi ne ostaa. Hyvä ap
Kuivatuotteita alelaputetaan vaikka olisi päiväystäkin jäljellä n. 6kk-12kk. Ne ei ole lähelläkään vanhentumista.
?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä on taas "hienoa" logiikkaa.
Kyllä.
Olen myös oikeassa, kun sanon että kauppa toimii myös kuten esitän. Kaupan pyrkimyksenä hienosäätää tuotteiden hintoja, niin että kuluttajilta voidaan nyhtää mahdollisimman korkeaa hintaa.
Lisäksi kun on nämä plussakortit sun muut, niin ihmisten ostohistorian muutoksia helppo seurata.
ap
Eiköhän perimmäinen syy niille laputetuille tuotteille ole se, että vähennetään hävikkiä mahd. paljon. Ihmiset ostaa ne päiväystä lähentelevät tuotteet -> ei hävikkiä