Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Minkä virheen teen kääretortun valmistamisen kanssa kun se repeilee
Kommentit (10)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ahaa. Ohjeessa sanotaan seitsemän minuuttia ja sen olen uunissa pitänyt. Pitääkin tätä miettiä. Kiitos tästä.
Kuulen ensimmäistä kertaa että leivottava repeilee leipojalleen.
Sul on liian hyvät jutut. Koita olla hetki hiljaa ja vitsailematta kun rullaat sitä torttua.
Laita puolet peruna tai maissijauhoja jauhojen määrästä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Paistat liian pitkään, jolloin se menettää kimmoisuuttaan.
Annat jäähtyä liian kauan ja peittämättä liinalla?
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Liian paksu, liian pitkään paistettu tai liian kauan jäähtynyt halkeilee.
Sanoisin myös,että rullattu liian myöhään eli liian kylmänä.
Alue: Aihe vapaa
Paistat liian kauan.