Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Minkä virheen teen kääretortun valmistamisen kanssa kun se repeilee

Vierailija
01.03.2024 |

eikä pysy kasassa, kun sitä pyörittää rullalle?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat liian kauan.

Vierailija
2/10 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päästitkö sen kuivumaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ahaa. Ohjeessa sanotaan seitsemän minuuttia ja sen olen uunissa pitänyt. Pitääkin tätä miettiä. Kiitos tästä.

Vierailija
4/10 |
01.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulen ensimmäistä kertaa että leivottava repeilee leipojalleen.

Vierailija
5/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sul on liian hyvät jutut. Koita olla hetki hiljaa ja vitsailematta kun rullaat sitä torttua. 

Vierailija
6/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita puolet peruna tai maissijauhoja jauhojen määrästä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat liian pitkään, jolloin se menettää kimmoisuuttaan.

Vierailija
8/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Annat jäähtyä liian kauan ja peittämättä liinalla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian paksu, liian pitkään paistettu tai liian kauan jäähtynyt halkeilee. 

Vierailija
10/10 |
02.03.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sanoisin myös,että rullattu liian myöhään eli liian kylmänä.