Ostin tokmannilta Crest International B.V. -merkkisiä pieniä suklaamunia - uskaltaako näitä syödä?
En siis kaupassa huomannut lainkaan niiden merkkiä kun näyttivät ihan niiltä perinteisiltä ruohomunilta, nappasin vain pussin mukaani.
En muista että olisin ennen kuullut tuollaisesta merkistä ja googlettelun perusteella tuo firma olisi ilmeisesti hollantilainen? Se ei kai ole kovin paha, kun olen syönyt saksalaista ja sveitsiläistäkin suklaata eikä niistä mitään vaivoja tullut. Olen siis yleensä aika varovainen ulkomaalaisten ruokatuotteiden kanssa ja joskushan oli belgialaisissa kindereissä salmonellaa...
Onko kukaan täällä syönyt tuon firman suklaata?
Kommentit (9)
Syöt ja juot jatkuvasti ulkomaista tuotantoa olevaa ravintoa ja todennäköisesti käytät myös lääkkeitä, jotka myös on valmistettu ulkomaisista raaka-aineista. Huolesi on ylimitoitettu, jos epäilet, että voisitko syödä Euroopassa tuotettua suklaata. Relaa tyyppi.
Meillä on hyvä elintarviketurvallisuus. Kyllä kehtaa syödä
Voi hyvä jumala sentään, siinä taas yksi suomalaisen ruoan ainutlaatuiseen puhtauteen ja turvallisuuteen aivopesty ääliö. Ulkomaalaisia tuotteita voi aivan hyvin syödä, ne ovat usein korkealaatuisempiakin kuin suomalaiset. Mieti nyt: noita suklaita ja muita tuotteita syödään joka päivä pitkin Eurooppaa ja todennäköisesti muuallakin eikä niistä ole mitää vaaraa kenellekään.
No sori, ei tarvi olla noin kiukkuinen ^^
-ap
Vierailija kirjoitti:
No sori, ei tarvi olla noin kiukkuinen ^^
-ap
Voisit käyttää vähän järkeäsi jos sulla sellainen on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
No sori, ei tarvi olla noin kiukkuinen ^^
-ap
Voisit käyttää vähän järkeäsi jos sulla sellainen on.
Mee hoitoon kiukkupussi!
Ei tietenkään uskalla syödä. Voit kylvää ne lumihankeen, niin sieltä kasvaa pääsiäiseksi suomalaisia munia.
Up