Janakkalainen perunamuussi Compas Groupilta
https://www.janakkalansanomat.fi/uutiset/art-2000010212250.html?utm_med…
Kertookas, miten perunamuussista saa tuollaista?
Kommentit (92)
En ole ennen nähnyt tummanruskeita osioita vaaleassa perunamuussissa.
Viikon pari vanhaa, ei se muuta tarvi.
Mikä ttu tuo on? Paskaa jollain moussepedillä?
Ketä tuolla on oikein töissä ja millä laitteilla nää gurmeet valmistetaan?
Janakkalan kolmosluokkalaiset köksän tunnilla ja paisto puukäsityöluokan saviuunissa?
Makaronilaatikot höyryllä ja muusit paistolla? Ja tuollaiset lähetetään eteenpäin. Onkohan siellä nyt joku ulkkistyöntekijä jolla ei ole hajuakaan miltä suomalainen ruoka näyttää?
Vierailija kirjoitti:
Saakohan tuollaista höyryuunilla?
Höyry ei ruskista tuolla tavalla. Joku on vissiin polttanut muusin tavallisella paistolla.
Paskaksi menny mokkaruutu ja lähigrillin ylijäämämuusit roskiksesta sekasin?
Musta tuossa näkyi lanttulaatikon sävyä. Tuossahan voi olla kaikki joulun jämälaatikot sekaisin.
Vuoan kulmassa näkyy jotain paistinliemen näköistä.
Vierailija kirjoitti:
Musta tuossa näkyi lanttulaatikon sävyä. Tuossahan voi olla kaikki joulun jämälaatikot sekaisin.
Palanu maksalaatikko päällä. Lantulta näyttää tuo vaaleempi. Ehkä imellettyäkin mukana. Porkkanalaatikko vissiin syötiin loppuun?
Ihan käypää muonaa keskiverto janakkalaiselle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Musta tuossa näkyi lanttulaatikon sävyä. Tuossahan voi olla kaikki joulun jämälaatikot sekaisin.
Palanu maksalaatikko päällä. Lantulta näyttää tuo vaaleempi. Ehkä imellettyäkin mukana. Porkkanalaatikko vissiin syötiin loppuun?
Tai sitten porkkanalootat säästettiin ens viikon karjalanpaistiin, jossa lihana on grillimakkaran palasia. On kyllä jo legenda tää firma!
Kappas vaan, ne ei antaneet fuduja sille, joka oli vastuussa makaronilaatikosta. Vaan päästettiin keittiöön kehittelemään lisää herkullisia reseptejä. Tässähän ihan nousee vesi kielelle, kun tuota kuvaa läjästä epämääräistä kelta-ruskeaa mössöä katselee.
Tää firma pitäis saada ens vuojen Linnanjuhliin huseeraamaan. Kunnon crosskitcheniä juhlavieraille.
Michelin tähti tulossa Compass Groupille?
Tätä ja janakkalan makaroonilaatikkoa kesähäihin tarjolle niin anoppi yllättyy 👍
#paistovirhe :D
Olen ihan surkea tekemään ruokaa, mutta en mäkään onnistu tuollaista tekemään.