Pizza & Buffan salaattipöydässä oli älyttömän hyvää
ns salaattia jossa oli kukkakaalia, parsakaalia ja porkkanaa ja en päässyt kärryille miten ne oli valmistettu! Olivat tosi rapeita ja rouskuvia, mutta ei kuitenkaan täysin kypsentämättömiä, lisäksi niissä oli jokin öljy tms ja "mustia pilkkuja" mausteena.
Hienosti kuvailtu 😂 Mutta pointtina että tietääkö joku miten nämä on valmistettu tai jakaisi jonkun vastaavan reseptin? Aivan älyttömän hyvää.
Kommentit (3)
Itsekkin tykkään tuosta. Tuntuukin terveelliseltä kun kasvikset rutisee hampaissa!
Hyvät heillä salaatit, pitsoissa en hyväksy heidän pohjiaan jotka liian pullevat!
Vierailija kirjoitti:
Kuulostaa että on keitetty mutta jätetty sopivasti al denteksi eli purutuntumaa, keittämisen jälkeen heti kylmään veteen jotta kypsyminen loppuu ja sitten jälkimarinoitu eli öljyyn tai voisulaan sekoitettu mausteita ja kipattu päälle. Mustat pilkut voisi olla vaikkapa mustia seesaminsiemeniä.
Kiitos, voi hyvin olla! Heti huomenna testiin 😊
Kuulostaa että on keitetty mutta jätetty sopivasti al denteksi eli purutuntumaa, keittämisen jälkeen heti kylmään veteen jotta kypsyminen loppuu ja sitten jälkimarinoitu eli öljyyn tai voisulaan sekoitettu mausteita ja kipattu päälle. Mustat pilkut voisi olla vaikkapa mustia seesaminsiemeniä.