Ovatko säilykekalat aina ruodottomia?
Kysymys on hölmö ehkä, mutta ajattelin kokeilla vaihteeksi muutakin säilykekalaa kuin sitä iänikuista tonnikalaa.
Kommentit (9)
Eivät ole. Joskus ruodot näyttävät vievän puolet purkista, selkäruoto töröttää keskellä.
Vierailija kirjoitti:
Ei.
Ei siis voi huoletta syödä sardiineja tomaattikastikkeessa? Lapsena söin leivän päällä, ja ajattelin nyt aikuisiällä maistaa, tykkäisinkö. Samoin kiinnostaisi maistaa makrillifilettä, en tiedä olenko koskaan maistanut.
Ap
Sardiineissahan ne ruodot on niin pehmentyneet että voi syödä jos ei ällötä.
Osta rainbown makrillifileitä, ihan syötävää.
Ei ole, mutta syödessä ne eivät haittaa ja ovat ravinnoksi kelpaavaa, sillä valmistusprosessin aikana ne pehmevät, eikä haittaa.
Pienikokoiset säilykekalat ovat ruotoineen päivineen säilykepurkissa, ja ne voi syödä sellaisenaan ihan huoletta. Ruodot ovat helposti murenevia. Niistä saa kalsiumia.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei.
Ei siis voi huoletta syödä sardiineja tomaattikastikkeessa? Lapsena söin leivän päällä, ja ajattelin nyt aikuisiällä maistaa, tykkäisinkö. Samoin kiinnostaisi maistaa makrillifilettä, en tiedä olenko koskaan maistanut.
Ap
Miksi niitä ei voisi huoletta syödä?
Jos ruotoja, nehän ovat pehmyttä massaan. Päinvastoin superterveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei.
Ei siis voi huoletta syödä sardiineja tomaattikastikkeessa? Lapsena söin leivän päällä, ja ajattelin nyt aikuisiällä maistaa, tykkäisinkö. Samoin kiinnostaisi maistaa makrillifilettä, en tiedä olenko koskaan maistanut.
Ap
Ei niin pieniä kaloja käsitellä mitenkään.
Voit huoletta syödä säilykekalaa, sillä ruodot ovat ihan pehmeitä.
Ei.