Mitä mausteita ranejen kanssa?
Ei aina jaksaisi sitä perus keda/majo-settiä. Uusia ideoita kaivataan!
Kommentit (51)
Kermaviiliin mausteita ja dippaat siihen.
Maustepaprika
Miten usein sä syöt ranskalaisia kun noin kyllästyttää?
Mä haluan mun Ranen hikisenä ja öljyttynä.
Vierailija kirjoitti:
Kermaviiliin mausteita ja dippaat siihen.
Aivan, miksei nuo dippikastikkeet ole koskaan tulleet mieleen! Kiitos! Täytyykin heti hakea pussi ransestereja ja pistää kokeillen.
Vanhan liiton mukaan vain suola ja ketsuppi riittää. Jos on makkaraa niin sitten myös sinappia.
Vierailija kirjoitti:
Maustepaprika
Miten usein sä syöt ranskalaisia kun noin kyllästyttää?
2-3 kertaa viikossa menee ranulit uuniin.
Vierailija kirjoitti:
Mikä on keda?
Keda. Ketson. Ketsander. You nou?
Vierailija kirjoitti:
Majoneesi kutikutoinen
Kutittavaa majoneesia...
Olen käynyt Belgiassa, ranen kotimaassa, ja nyt paljastan mitä siellä käyttävät majon ohella raneensa.
Vastaus kuuluu: maapähkinätahnaa.
Ai, eiks ne enää ookaan ranuja?
Hah, aina oppii wt- sanastoa...
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Maustepaprika
Miten usein sä syöt ranskalaisia kun noin kyllästyttää?
2-3 kertaa viikossa menee ranulit uuniin.
Ai gauhee. Chiliä voi myös laittaa.
Molo.