Lue keskustelun säännöt.
tein coopin tomaattimurskasta Rainbown sijasta bolognesea samalla reseptillä kuin olen vuosikaudet tehnyt, paloi pohjaan
09.01.2024 |
Ikinä en ole tomaattikastiketta polttanut pohjaan, mutta tuota coopin tomaattimurskaa käyttäessäni ensimmäisen kerran, kastike kärähti pahasti pohjasta. Paketissa lukee kyllä ettei sisällä lisättyä sokeria, mutta on kyllä jostain syystä hyvinkin sokeripitoista, kun paloi noin 25 minuutin muhimisen jälkeen pohjaan. Olen välillä keittänyt yli tunnin rainbown tomaattimurskaa hämmentämättä, eikä se ole kertaakaan kärähtänyt.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Molemmissa on täsmälleen samat ainesosat prosentin tarkkuudella ja sama valmistaja eli La Doria. Veikkaan että pannusi on kulunut.
Itse käytän joko Pirkkaa tai Muttia.