Miksei nyhtöpossuni onnistu ikinä?
Ostan kassleria ja laitan sen päälle leivinpaperia ja sen ylle foliota. Paistan 125 asteessa noin 4-5 tuntia. Lopputulos on edelleen melko sitkeätä eikä sellaista lusikalla syötävää herkkua niinkuin videoissa.
Kommentit (6)
Liian lyhyt aika. Ja uunista kuten jo ehdotettiin. (Leivin)uunissa matalalla lämmöllä vaikka yön ylikin ja tarpeeksi rasvaista lihaa, niin onnistuu helpommin.
Koko yö 100 astetta 12 tuntia. 6Kannelliseen astiaan
Olen tehnyt periaatteessa samoin kuin Ap noin, mutta nostan ensin uunin lämpötilan 200:en ja sitten lasken 150:een ja paistoaika noin 4 tuntia isolle, noin kilon kasslerpalalle. Ja kyllä on näin onnistunut.
oisko tuo 125 liian alhainen lämpötila?
🇺🇦🇮🇱
Kaffebulla kirjoitti:
Olen tehnyt periaatteessa samoin kuin Ap noin, mutta nostan ensin uunin lämpötilan 200:en ja sitten lasken 150:een ja paistoaika noin 4 tuntia isolle, noin kilon kasslerpalalle. Ja kyllä on näin onnistunut.
oisko tuo 125 liian alhainen lämpötila?
Barvbecuen ihmemaassa Amerikassa ruokaa savustettaessa lämpötila on aina tätä luokkaa. Ruokaa kuitenkin pidetään grilleissää jotain 12h. Onko pidempi paistoaika ratkaisu?
Laita uunipataan ja kansi kiinni. Anna olla 175 niin kauan että on nyhtöä. Jos 5h ei riitä niin se ei riitä. Anna olla vaikka 10h jos se sen vaatii. Mutta lisää vettä välillä ettei kuivu.