Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksei nyhtöpossuni onnistu ikinä?

Vierailija
17.12.2023 |

Ostan kassleria ja laitan sen päälle leivinpaperia ja sen ylle  foliota. Paistan 125 asteessa noin 4-5 tuntia. Lopputulos on edelleen melko sitkeätä eikä sellaista lusikalla syötävää herkkua niinkuin videoissa.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita uunipataan ja kansi kiinni. Anna olla 175 niin kauan että on nyhtöä. Jos 5h ei riitä niin se ei riitä. Anna olla vaikka 10h jos se sen vaatii. Mutta lisää vettä välillä ettei kuivu.

Vierailija
2/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian lyhyt aika. Ja uunista kuten jo ehdotettiin. (Leivin)uunissa matalalla lämmöllä vaikka yön ylikin ja tarpeeksi rasvaista lihaa, niin onnistuu helpommin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koko yö 100 astetta 12 tuntia. 6Kannelliseen astiaan 

4/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt periaatteessa samoin kuin Ap noin, mutta nostan ensin uunin lämpötilan 200:en ja sitten lasken 150:een ja paistoaika noin 4 tuntia isolle, noin kilon kasslerpalalle. Ja kyllä on näin onnistunut.

oisko tuo 125 liian alhainen lämpötila?

🇺🇦🇮🇱

Vierailija
5/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tykkäätkö kiusata töpselineniä? 

Vierailija
6/6 |
17.12.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaffebulla kirjoitti:

Olen tehnyt periaatteessa samoin kuin Ap noin, mutta nostan ensin uunin lämpötilan 200:en ja sitten lasken 150:een ja paistoaika noin 4 tuntia isolle, noin kilon kasslerpalalle. Ja kyllä on näin onnistunut.

oisko tuo 125 liian alhainen lämpötila?

Barvbecuen ihmemaassa  Amerikassa ruokaa savustettaessa lämpötila on aina tätä luokkaa. Ruokaa kuitenkin pidetään grilleissää jotain 12h. Onko pidempi paistoaika ratkaisu?